Facebook Pixel

Αθλητικα

CMP Sports School: Το Νέο Αποκλειστικά Αθλητικό ΙΕΚ Στη Χώρα Έχει Έδρα Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

CMP Sports School: Το Νέο Αποκλειστικά Αθλητικό ΙΕΚ Στη Χώρα Έχει Έδρα Στην Ηλιούπολη

Ένα νέο, καινοτόμο εκπαιδευτικό project λαμβάνει σάρκα και οστά στην πόλη μας τους τελευταίους μήνες. Πρόκειται για το πρώτο αποκλειστικά αθλητικό ΙΕΚ σε ολόκληρη τη χώρα, με τίτλο «CMP Sports School» και φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στην αθλητική εκπαίδευση.

Το CMP Sports School τελεί υπό την αιγίδα του ομίλου «Ευρωεργασιακή», ενός εκ των κορυφαίων φορέων επαγγελματικής κατάρτισης ενηλίκων στην Ελλάδα και φιλοδοξεί να προετοιμάσει τους προπονητές, τους αθλητικούς managers και τους αθλητικογράφους του μέλλοντος, μέσα από καινοτόμα προγράμματα σπουδών, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν τόσο θεωρητική όσο και πρακτική κατάρτιση. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα πρότυπο αθλητικό σχολείο με αναβαθμισμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης στην Προπονητική, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, την Αθλητική Δημοσιογραφία, το Sports Management και το Personal Training.

Oι άνθρωποι της «Ευρωεργασιακής», εδώ και αρκετούς μήνες δουλεύουν εντατικά, με τον πρόεδρο της εταιρείας κ. Δημήτρη Βλάχο να σχεδιάζει πολύ προσεκτικά μαζί με τους στενούς του συνεργάτες όλες τις λεπτομέρειες του νέου αθλητικού ΙΕΚ, θέλοντας να προσφέρουν στους σπουδαστές κορυφαία ποιότητα σπουδών.

Συνεργασία Με Κορυφαίους Προπονητές & Επαγγελματίες

Το CMP συνεργάζεται με επαγγελματίες από όλους τους χώρους του αθλητισμού, οι οποίοι μέσα από το πρόγραμμα σπουδών θα μεταφέρουν τη γνώση και την πολύτιμη εμπειρία τους στους σπουδαστές. Διευθυντής του προγράμματος σπουδών είναι ο προπονητής Δημήτρης Αποσκίτης, ενώ θα τον πλαισιώσει μια σειρά έμπειρων κορυφαίων προπονητών και επαγγελματιών στον χώρο του αθλητισμού και της αθλητικής δημοσιογραφίας.

image 5 CMP Sports School: Το Νέο Αποκλειστικά Αθλητικό ΙΕΚ Στη Χώρα Έχει Έδρα Στην Ηλιούπολη

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις & Πρακτική Εφαρμογή

Οι εγκαταστάσεις του CMP Sports School βρίσκονται στην Ηλιούπολη (Ηρώων Πολυτεχνείου 40) και περιλαμβάνουν αίθουσες θεωρητικής διδασκαλίας, διαδραστική αίθουσα για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των σπουδαστών, αίθουσα χρήσης της τεχνολογίας, καθώς η χρήση της είναι απαραίτητη τόσο στην προπονητική, όσο και στα άλλα αντικείμενα που περιλαμβάνει το πρώτο αποκλειστικά αθλητικό σχολείο στη χώρα μας. 

Επίσης, οι σπουδαστές του CMP Sports School έχουν την δυνατότητα χρήσης αθλητικών χώρων για την πρακτική τους εκπαίδευση, σε κοντινή απόσταση από τις εγκαταστάσεις του IEK. Χώροι που είναι πλήρως εξοπλισμένοι για την παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και σωστής προετοιμασίας.

Μάθετε περισσότερα στο cmpsports.edu.gr

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ