Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Διεξαγωγή Διαδημοτικού Συμβουλίου Για Τις Επιπτώσεις Της Επένδυσης Στο Ελληνικό Ζητά Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης

Tι είπε ο Δήμαρχος στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Διεξαγωγή Διαδημοτικού Συμβουλίου Για Τις Επιπτώσεις Της Επένδυσης Στο Ελληνικό Ζητά Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης

Τη διεξαγωγή διαδημοτικού συμβουλίου με θέμα τις επιπτώσεις της επένδυσης του Ελληνικού στις όμορους Δήμους πρότεινε ο Γιώργος Χατζηδάκης, μετά από αίτημα συμβούλων της αντιπολίτευσης.

Με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν για το ΚΥΤ και το νέο διαδημοτικό κοιμητήριο στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Αργυρούπολης, στο οποίο είχαν κληθεί αιρετοί της πόλης μας, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης ζήτησε τη διεξαγωγή διαδημοτικού συμβουλίου μεταξύ των δήμων Ηλιούπολης, Αγίου Δημητρίου, Γλυφάδας και Ελληνικού-Αργυρούπολης προκειμένου να συζητηθούν οι τρόποι άμβλυνσης των συνεπειών της επένδυσης στους γύρω Δήμους.

Μάλιστα, απαντώντας στα ερωτήματα δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης σχετικά με την πρόθεση της Αργυρούπολης να παραχωρήσει έκταση πάνω από το δικό της κοιμητήριο για χρήση στην Ηλιούπολη, ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε πως το διαδημοτικό συμβούλιο είναι μια καλή ευκαιρία να αποκαλυφθεί η αλήθεια σχετικά με το νέο κοιμητήριο.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ