Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ξεκίνησε Η Διανομή Των Οικιακών Κάδων Ανακύκλωσης Στην Ηλιούπολη

Μέχρι στιγμής οι αιτήσεις ξεπερνούν τις 1.300.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ξεκίνησε Η Διανομή Των Οικιακών Κάδων Ανακύκλωσης Στην Ηλιούπολη

Με αυξημένες προσδοκίες για την αποδοτικότητα του μέτρου ξεκίνησε η κατοίκον διανομή των οικιακών κάδων ανακύκλωσης στου δημότες της Ηλιούπολης.

Πριν μια εβδομάδα ο Δήμος Ηλιούπολης είχε ανακοινώσει την διανομή κάδων σε ενδιαφερόμενους δημότες και, όπως φαίνεται, η συμμετοχή ξεπέρασε και τις πιο θετικές προβλέψεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ήδη 1.300 συμπολίτες μας έχουν κάνει αίτηση για χορήγηση οικιακού κάδου, ενώ υπάλληλοι του Δήμου και εθελοντές έχουν αρχίσει εντατικές διανομές. Μάλιστα, τους πρώτους κάδους παρέδωσαν στους συνδημότες μας ο Δήμαρχος Ηλιούπολης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας.

Οι διανομές πραγματοποιούνται καθημερινές από τις 15:00 έως 19:00 και πρωί Σαββάτου και Κυριακής, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση.

Η διαδικτυακή συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής συνεχίζεται στη δράση συνεχίζεται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση τους, εδώ: https://forms.gle/LjvsebkyrpaB2CcHA

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

ΕτικέτεςΑνακύκλωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ