Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Δύο «Γραμμές» Εντός Της Παράταξης Του Δημάρχου Για Το Ζήτημα Των Σχολείων

Μια ψηφοφορία που έβγαλε ειδήσεις.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δύο «Γραμμές» Εντός Της Παράταξης Του Δημάρχου Για Το Ζήτημα Των Σχολείων

Διαφορετική στάση από εκείνη των υπόλοιπων στελεχών της διοίκησης του Δήμου Ηλιούπολης κράτησε η αντιδήμαρχος παιδείας στην Ηλιούπολη για το ζήτημα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στους δρόμους γύρω από γνωστό ιδιωτικό σχολείο της πόλης.

Παρά το γεγονός ότι όλα τα στελέχη της διοίκησης ψήφισαν θετικά, η κ. Χωματά ψήφισε «λευκό» στη συγκεκριμένη πρόταση. Ο λόγος πίσω από αυτή της την απόφαση ήταν η «αδικία» η οποία συντελείται με την απόφαση αυτή, καθώς παρόμοιο αίτημα για κλείσιμο δρόμου κατά τη διάρκεια των διδακτικών ωρών έχει καταθέσει και το 6ο δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης ήδη από το 2019.

Η κ. Χωματά έχει διατελέσει επί χρόνια διευθύντρια σε σχολεία της πόλης, είναι άριστη γνώστρια των προβλημάτων των σχολείων της Ηλιούπολης και στέκεται πάντα αρωγός στα αιτήματα τους. Στην ψηφοφορία δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια την αντίρρησή της, παίρνοντας αποστάσεις από την θέση της παράταξης της, ενώ όπως φαίνεται υπάρχουν και άλλα στελέχη εντός της διοίκησης που συμφωνούν με την άποψη της, χωρίς ωστόσο να έχουν εκφράσει δημόσια την αντίθεση τους.

Την στάση της αντιδημάρχου σχολίασε θετικά και η διευθύντρια του 6ου δημοτικού σχολείου, σε σχόλιο της στο ilioupolinews.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ