Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Διαδήλωση Κατά Της Αστυνομικής Αυθαιρεσίας Για Την Υπόθεση Της 18χρονης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Διαδήλωση Κατά Της Αστυνομικής Αυθαιρεσίας Για Την Υπόθεση Της 18χρονης

Κάλεσμα συμμετοχής στη σημερινή διαδήλωση κατά για την υπόθεση του 18χρονου θύματος κακοποίησης και βιασμού από αστυνομικό απευθύνει η δημοτική παράταξη «Μαχόμενη Ηλιούπολη».

Τόσο η παράταξη όσο και συλλογικότητες από όλη την Αθήνα θα δώσουν ηχηρό παρόν σήμερα στις 19:00 στην κεντρική πλατεία, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια τους για τους χειρισμούς της ΕΛ.ΑΣ στην υπόθεση της 18χρονης αλλά και για να δηλώσουν την έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους το θύμα.

«Δεν σωπαίνουμε, ο αγώνας για την υπεράσπιση της επιζώσας τώρα ξεκινά. Η ΜΑΧόμενη Ηλιούπολη μαζί με άλλες φεμινιστικές και πολιτικές συλλογικότητες, καλεί σε κινητοποίηση για την υποστήριξη της.Σήμερα Δευτέρα 12/7 στην πλατεία εθνικής αντιστάσεως στην Ηλιούπολη (κεντρική πλατεία) στις 19.00.Η αλληλεγγύη θα νικήσει. Καμία μόνη!», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σε δηλώσεις της στην Συλλογικότητα Αλληλεγγύης Ηλιούπολης, η δικηγόρος και συνήγορος του θύματος κ. Λεγάκη αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το κορίτσι διασώθηκε από το φιλότιμο, το κουράγιο και την κοινωνική Αλληλεγγύη. Την έκρυψαν και την φυγάδευσαν ενώ την ίδια στιγμή παραβιάστηκαν όλα τα δικαιώματα του θύματος. Όλοι μαζί σήμερα στην Κεντρική Πλατεία της Ηλιούπολης και ώρα 19.00 μμ».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ