Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Συνεχής Και Επίμονη Δουλειά Στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή Του Δήμου Ηλιούπολης

Συνεχείς παρεμβάσεις στα σχολεία της πόλης.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνεχής Και Επίμονη Δουλειά Στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή Του Δήμου Ηλιούπολης

Ανάμεσα στα πολλά προβλήματα που παρουσιάζει η πόλη και αρκετές από τις λειτουργίες του Δήμου, φαίνεται πως ξεχωρίζει για την αποτελεσματικότητά της η δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή στην Ηλιούπολη.

Ο πρόεδρος της επιτροπής, Κωνσταντίνος Ντέτσικας, είναι ένας άνθρωπος «των έργων». Πρώην στρατιωτικός στο επάγγελμα, κρατάει εξαιρετικά χαμηλό δημόσιο προφίλ και χαρακτηρίζεται από πειθαρχία και οργάνωση σε όλες του τις κινήσεις. Δεν είναι τυχαία, άλλωστε, η μεθοδικότητα την οποία δείχνει στην εκτέλεση των καθηκόντων του, με τις παρεμβάσεις στα γυμνάσια και τα λύκεια της πόλης να είναι καίριες και πυκνές σε συχνότητα.

Τόσο ο πρόεδρος, όσο και τα μέλη της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής αποτελούν ένα παράδειγμα διαπαραταξιακής συνεργασίας, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες στην επιτροπή επικρατεί η λογική και γνώμονας όλων των μελών είναι η αναβάθμιση των σχολείων της πόλης, μακριά από μικρο-πολιτικά συμφέροντα.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ