Facebook Pixel

Αθλητικα

Αύριο Η «Πρώτη» Της Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αύριο Η «Πρώτη» Της Ηλιούπολης

Χορτάρι θα πατήσει και επίσημα ο Γ.Σ Ηλιούπολης μετά από ανάπαυλα 3 μηνών από τα γήπεδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας, η Ηλιούπολη θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση αύριο Δευτέρα 22/8/2022 και ώρα 18:00 στο Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης. Η ανανεωμένη ομάδα του «Ήλιου» ξεκινάει την χρονιά ενδυναμωμένη, καθώς έχει πραγματοποιήσει μια σειρά από ηχηρές μεταγραφές, η πλειονότητα των οποίων προέρχεται από τα πρωταθλήματα της Superleague και της Superleague 2.

Eπτά Μεταγραφές Και 5 Ανανεώσεις

Πιο συγκεκριμένα η Ηλιούπολη έχει ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Γκοτσούλια και Λευτέρη Ματσούκα, οι οποίοι προέρχονται από τη Superleague 1 και τον Ιωνικό, καθώς επίσης και τους Γιάννη Ανδρέου, Γιώργο Τσαφταρίδη, Κώστα Περιστερίδη, Ηλία Πολίμο και Μιχάλη Μπαστακό, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέο μεταγραφικό «ντεμαράζ» από τη διοίκηση.

Η ομάδα της Ηλιούπολης, πέραν από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα ανανέωσε τη συνεργασία της με 5 ποδοσφαιριστές από την περυσινή ομάδα, οι οποίοι στην πλειονότητα τους είναι κάτω των 24 ετών. Πρόκειται για τους Γκερτιάν Μπουσάι, Γιάννη Γεωργιάδη, Παναγιώτη Παπαγιαννόπουλο και Σπύρο Κωστόπουλο, καθώς και για τον έμπειρο αμυντικό Γιώργο Κρητικό, οι οποίοι θα συνεχίσουν να φορούν τα κυανέρυθρα και τη νέα σεζόν.

Ο Γ.Σ Ηλιούπολης βρίσκεται εν αναμονή αποφάσεων, καθώς η φημολογούμενη αδυναμία του Διαγόρα Ρόδου να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Superleague 2 θα φέρει την ομάδα της πόλης στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας μετά από 12 χρόνια.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ