Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ασβεστάς: «Η Διοίκηση Πρέπει Να Αντιμετωπίσει Τις Προκλήσεις Της Επόμενης Δεκαετίας Για Την Πόλη»

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Σφυγμός».

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ασβεστάς: «Η Διοίκηση Πρέπει Να Αντιμετωπίσει Τις Προκλήσεις Της Επόμενης Δεκαετίας Για Την Πόλη»

Την ανάγκη να τεθούν προς συζήτηση και να αναζητηθούν λύσεις για τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η πόλη σε ορίζοντα 10ετίας επισημαίνει σε συνέντευξη του ο Δημήτρης Ασβεστάς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Σφυγμός», ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της παράταξης «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη», επεσήμανε την ανάγκη της αντιμετώπισης των μελλοντικών προκλήσεων για την Ηλιούπολη, πέρα από τη διαχείριση των προβλημάτων της καθημερινότητας. «Η σημερινή διοίκηση του δήμου εκτός από τα σοβαρά προβλήματα που αφορούν την καθημερινότητά΄ των συμπολιτών μας, είναι υποχρεωμένη να θέση τις βάσης  για την Ηλιούπολη της επόμενης δεκαετίας», επεσήμανε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της αριστεράς στην Ηλιούπολη, τονίζοντας τις διαρκείς και ολοκληρωμένες προτάσεις που έχει καταθέσει η παράταξη για τη βελτίωση της πόλης.

Ο Δημήτρης Ασβεστάς δε δίστασε να εκφράσει την αντίθεση του και στο ζήτημα της δημιουργίας διαδημοτικού κοιμητηρίου στον χώρο του ΚΥΤ, τονίζοντας πως ο «Άλιμος θα πρέπει να ψάξει λύση στο παλιό αεροδρόμιο», ξεκαθαρίζοντας με σαφή τρόπο πως τα σχέδια για νεκροταφείο στον Υμηττό δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ