Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Υποψήφιος Στον Νότιο Τομέα Της Β΄Αθηνών Με Τη Νέα Δημοκρατία Ο Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης

Στον εκλογικό στίβο ρίχνεται ο επιχειρηματίας Αριστοτέλης Αιβαλιώτης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Υποψήφιος Στον Νότιο Τομέα Της Β΄Αθηνών Με Τη Νέα Δημοκρατία Ο Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης

Στον εκλογικό στίβο ρίχνεται ο επιχειρηματίας Αριστοτέλης Αιβαλιώτης.

Ο κ. Αιβαλιώτης, τον Φεβρουάριο του 2019 αποδέχθηκε την πρόσκληση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη να συμμετέχει στις εθνικές εκλογές ως υποψήφιος της ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, έχοντας προηγουμένως θητεύσει ως αντιπρόεδρος του φιλελεύθερου κόμματος “Δράση”, αλλά και ως μέλος της επιτροπής διαλόγου στο “Ποτάμι”.

Το Βιογραφικό Του

Γεννήθηκε στην Ικαρία, ωστόσο από πολύ νωρίς μετακόμισε στην Αθήνα, ζώντας στις γειτονιές της Καλλιθέας. Φοίτησε στη Βαρβάκειο και σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και συγκεκριμένα στη σχολή Χημικών Μηχανικών. Το 1983 ίδρυσε εταιρεία στον κλάδο των χημικών που αναπτύχθηκε και κατόρθωσε να βγει αλώβητη από την κρίση διατηρώντας μέχρι και σήμερα 35 θέσεις εργασίας.

Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας και είναι επικεφαλής του Παρατηρητηρίου Επιχειρηματικότητας, που δημιούργησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πολιτικά, υπήρξε μέλος του πρώτου μεταδικτατορικού Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΦΕΕ, το 1975, και αργότερα εντάχθηκε πολιτικά σε κόμματα με φιλελεύθερο προσανατολισμό, όπως οι  Φιλελεύθεροι και η Δράση της οποίας διετέλεσε και αντιπρόεδρος.

Είναι παντρεμένος από το 1983 και έχει δύο παιδιά και δύο εγγόνια.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ