Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Το Μήνυμα Του Γαβριήλ Αραμπατζή Για Την Έναρξη Της Σχολικής Χρονιάς

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Το Μήνυμα Του Γαβριήλ Αραμπατζή Για Την Έναρξη Της Σχολικής Χρονιάς

Το δικό του μήνυμα προς μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς έστειλε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω», Γαβριήλ Αραμπατζής.

Ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, αφού ευχήθηκε στους μαθητές καλή σχολική χρονιά, έκανε λόγο για επιβεβλημένη τήρηση των μέτρων για την ασφάλεια μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων, ενώ ανέφερε πως «Ο Δήμος εφαρμόζοντας τις οδηγίες της κεντρικής κυβέρνησης και του ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι έχει λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Η έναρξη κάθε νέας σχολικής χρονιάς είναι πάντα μια ξεχωριστή και ιδιαίτερα σημαντική μέρα.
 
Το πρώτο κουδούνι φέτος μας βρίσκει στα μέσα του Σεπτέμβρη και η σχολική χρονιά απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και μεθοδικότητα. Η υπευθυνότητα όλων είναι επιβεβλημένη, σε ότι αφορά τα θέματα που αφορούν τη σχολική κοινότητα και έχουν σχέση με τη διαχείριση της πανδημίας του COVID -19 που άλλαξε τόσο πολύ την καθημερινότητά μας.
 
Ο Δήμος εφαρμόζοντας τις οδηγίες της κεντρικής κυβέρνησης και του ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι έχει λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων. Με την ευχή να πάνε όλα καλά με όσον το δυνατό λιγότερα προβλήματα, ευχόμαστε μια καλή σχολική χρονιά στους μαθητές, στους εκπαιδευτικους και στους γονείς.
 
Καλή σχολική χρονιά!

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ