Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αιχμές Αραμπατζή Για Την Απουσία Τηλεδιασκέψεων Στον Δήμο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αιχμές Αραμπατζή Για Την Απουσία Τηλεδιασκέψεων Στον Δήμο Ηλιούπολης

Αιχμές κατά της δημοτικής αρχής σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των επιτροπών εν μέσω κορωνοϊού άφησε ο επικεφαλής της παράταξης “Η Πόλη Που Θέλω” Γαβριήλ Αραμπατζής.

Ο επικεφαλής της παράταξης “Η Πόλη Που Θέλω”, σε ανακοίνωση του ψέγει τη διοίκηση για την επιλογή να διεξαχθεί δια περιφοράς η οικονομική επιτροπή της Δευτέρας 23/3/2020, καθώς και η συνεδρίαση της ειδικής διαπαραταξιακής επιτροπής πολιτικής προστασίας, η οποία διεξήχθη με φυσική παρουσία των επικεφαλής των παρατάξεων στο Δημαρχείο.

«Δυστυχώς στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου δεν υπήρχε η δυνατότητα να συνδεθεί ένας υπολογιστής ή ένα τηλέφωνο για να γίνει η τηλεδιάσκεψη. Ο αντιδήμαρχος ηλεκτρονικής διακυβέρνησης κος Βιδάλης συνδέθηκε στην τηλεδιάσκεψη αλλά δεν βρισκόταν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου παρόλο αυτά δεσμεύτηκε ότι η επομένη οικονομική επιτροπή θα γίνει με τη χρήση νέων τεχνολογιών», αναφέρει η ανακοίνωση του κ. Αραμπατζή, ο οποίος ζητά την άμεση χρήση νέων τεχνολογίων για συνεδριάσεις μέσω τηλεδιασκέψεων, προκειμένου να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός και η πιθανότητα εξάπλωσης του ιου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ