Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ο Μαέστρος Της Φιλαρμονικής “Αδειάζει” Τη Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης: “Καμία Παλικαριά – Τα Παιδιά Δεν Ήξεραν Το Μακεδονία Ξακουστή”

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Ο Μαέστρος Της Φιλαρμονικής “Αδειάζει” Τη Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης: “Καμία Παλικαριά – Τα Παιδιά Δεν Ήξεραν Το Μακεδονία Ξακουστή”

Την απάντηση του στην ανακοίνωση της λαϊκής συσπείρωσης Ηλιούπολης έδωσε στη δημοσιότητα οΜαέστρος  της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ηλιούπολης Χρήστος Κλαδάς.

Στην απάντηση του ο κ. Κλαδάς αναφέρει πως το επίμαχο εμβαβήριο ζητήθηκε από τον μαέστρο της φιλαρμονικής και όχι από τα παιδιά που την απαρτίζουν και δεν παίχτηκε καθώς χρειάζονται 2-3 μήνες προβών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Κλαδά:

Το επίμαχο εμβατήριο ζητήθηκε από τον μαέστρο κι όχι απ’ τη Φιλαρμονική.Ως εκ τούτου τα παιδιά δεν ρωτήθηκαν και δεν αρνήθηκαν ποτέ. Ο μαέστρος αρνήθηκε -πολύ απλά- γιατί δεν έχει το επίμαχο κομμάτι στο ρεπερτόριο της Φιλαρμονικής.
Τεχνική λεπτομέρεια:Η Φιλαρμονική μας χρειάζεται 2-3 μήνες για να βγάλει καινούριο κομμάτι.Άρα δεν μπορεί να παίξει κομμάτια κατά παραγγελία.Είναι τεχνικά αδύνατο και επομένως δεν μπορούμε να το ονομάσουμε άρνηση,αντίσταση ή παλικαριά.
Τα κριτίρια μου για την διαμόρφωση του ρεπερτορίου μας είναι αυστηρώς μουσικοπαιδαγωγικά.

Διαλέγω και προγραμματίζω  κομμάτια με μοναδικό στόχο την χαρά και την πρόοδο των μαθητών μου.Αυτή τη στιγμή, δεν έχω στον προγραμματισμό μου το “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ”.Ουδέποτε μου ζητήθηκε να το βάλω στο ρεπερτόριο μας και ουδέποτε αρνήθηκα.Οπότε δεν είμαι παλικάρι.

Η Φιλαρμονική μας είναι μια εθελοντική ομάδα που αποτελείται από  ανήλικα σε ποσοστό 50%. Παιδάκια είμαστε που παίζουμε μουσική  για τη χαρά της παρέας και της συμμετοχής. Επομένως, για κάθε νοήμονα, η φύση της ομάδας απαγορεύει πολιτικές πράξεις όπως αυτές που περιγράφετε.Επαναλαμβάνω για να συνδεθούμε όλοι με την πραγματικότητα:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Ο Μαέστρος Της Φιλαρμονικής “Αδειάζει” Τη Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης: “Καμία Παλικαριά – Τα Παιδιά Δεν Ήξεραν Το Μακεδονία Ξακουστή”
  1. Ο/Η Κωστας λέει:

    Παραμυθια παντα

  2. Ο/Η Κωστας λέει:

    Παραμυθια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ