ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Επικαιρότητα

Ο Μαέστρος Της Φιλαρμονικής “Αδειάζει” Τη Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης: “Καμία Παλικαριά – Τα Παιδιά Δεν Ήξεραν Το Μακεδονία Ξακουστή”

Δημοσιεύτηκε

στις

Την απάντηση του στην ανακοίνωση της λαϊκής συσπείρωσης Ηλιούπολης έδωσε στη δημοσιότητα οΜαέστρος  της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ηλιούπολης Χρήστος Κλαδάς.

Στην απάντηση του ο κ. Κλαδάς αναφέρει πως το επίμαχο εμβαβήριο ζητήθηκε από τον μαέστρο της φιλαρμονικής και όχι από τα παιδιά που την απαρτίζουν και δεν παίχτηκε καθώς χρειάζονται 2-3 μήνες προβών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Κλαδά:

Το επίμαχο εμβατήριο ζητήθηκε από τον μαέστρο κι όχι απ’ τη Φιλαρμονική.Ως εκ τούτου τα παιδιά δεν ρωτήθηκαν και δεν αρνήθηκαν ποτέ. Ο μαέστρος αρνήθηκε -πολύ απλά- γιατί δεν έχει το επίμαχο κομμάτι στο ρεπερτόριο της Φιλαρμονικής.
Τεχνική λεπτομέρεια:Η Φιλαρμονική μας χρειάζεται 2-3 μήνες για να βγάλει καινούριο κομμάτι.Άρα δεν μπορεί να παίξει κομμάτια κατά παραγγελία.Είναι τεχνικά αδύνατο και επομένως δεν μπορούμε να το ονομάσουμε άρνηση,αντίσταση ή παλικαριά.
Τα κριτίρια μου για την διαμόρφωση του ρεπερτορίου μας είναι αυστηρώς μουσικοπαιδαγωγικά.

Διαλέγω και προγραμματίζω  κομμάτια με μοναδικό στόχο την χαρά και την πρόοδο των μαθητών μου.Αυτή τη στιγμή, δεν έχω στον προγραμματισμό μου το “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ”.Ουδέποτε μου ζητήθηκε να το βάλω στο ρεπερτόριο μας και ουδέποτε αρνήθηκα.Οπότε δεν είμαι παλικάρι.

Η Φιλαρμονική μας είναι μια εθελοντική ομάδα που αποτελείται από  ανήλικα σε ποσοστό 50%. Παιδάκια είμαστε που παίζουμε μουσική  για τη χαρά της παρέας και της συμμετοχής. Επομένως, για κάθε νοήμονα, η φύση της ομάδας απαγορεύει πολιτικές πράξεις όπως αυτές που περιγράφετε.Επαναλαμβάνω για να συνδεθούμε όλοι με την πραγματικότητα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
2 Σχόλια

2 ΣΧΟΛΙΟs

  1. Κωστας

    27/03/2019 at 21:54

    Παραμυθια

  2. Κωστας

    27/03/2019 at 21:55

    Παραμυθια παντα

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Bρείτε μας στο Facebook

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αθλητικά

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ