Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Η Τοποθέτηση Του Γιάννη Αντζινά Στο Δημοτικό Συμβούλιο Της Πέμπτης 25/10

Tην τοποθέτηση του, όπως αυτή παρουσιάσθηκε στο κρίσιμο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης 25/10/2018, έδωσε στην δημοσιότητα ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Γιάννης Αντζινάς.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Η Τοποθέτηση Του Γιάννη Αντζινά Στο Δημοτικό Συμβούλιο Της Πέμπτης 25/10

Tην τοποθέτηση του, όπως αυτή παρουσιάσθηκε στο κρίσιμο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης 25/10/2018, έδωσε στην δημοσιότητα ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Γιάννης Αντζινάς.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση:

Μετά λύπης μου διαπιστώνω, πως οι επιφυλάξεις και οι αντιρρήσεις μου στη διαχείριση σοβαρών θεμάτων, μέσω των οποίων θεωρώ πως πλήττεται ηθικά αλλά και πολιτικά η πρώην παράταξη μου ΙΣΧΥΟΥΝ…

Κύριοι σύμβουλοι, Μέσα από την επιστολή παραίτησης μου είναι ξεκάθαρο, πως ο καθένας μας κάνει τις επιλογές του. Όπως αναφέρω και στην επιστολή μου, γνώριζα καλά ότι αναλαμβάνω ένα πολύ δύσκολο τομέα, που είχε βασικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα των συνδημοτών μου. Εκ των υστέρων διαπίστωσα και τους διαφόρους, πολλούς και ακριβείς λόγους για τους οποίους καθίσταται απροσπέλαστος αυτός ο τομέας. Και ακόμα δυστυχώς, πως κάποιοι εκμεταλλεύονται καταστάσεις, χρόνια τώρα!!!

Προσωπικά, ως όφειλα, ενημέρωνα τον Δήμαρχο για τα πάντα και αυτός ανάλογα λειτουργούσε. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τα καθήκοντα μου και ενημερώθηκα σχετικά, κατέθεσα προτάσεις ώστε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα και προσπάθησα να δώσω άμεσα λύσεις στα προβλήματα που χρονίζουν.

Το να προσπαθήσεις όμως να αλλάξεις τα κακώς κείμενα, σε ένα «καθεστώς» που σκοπίμως τελικά δεν θέλει να αλλάξει, έχει ως αποτέλεσμα να γίνεις σύντομα δυσάρεστος, να έχεις να αντιμετωπίσεις συγκρούσεις και να ακούς από το στόμα του επί κεφαλής της υπηρεσίας, πως δεν πρόκειται να περάσει κάποια από τις προτάσεις σου, γιατί εκεί -κι αυτό θα σας το πω αυτολεξεί- κάνει κουμάντο εκείνος και μετά από εκείνον, ο δήμαρχος… Είμαι σίγουρος πως κάποιος άλλος στη θέση μου, από την αρχή κιόλας, θα επέλεγε τον εύκολο δρόμο της αποχώρησης. Εγώ όμως από χαρακτήρα, ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο εκτός αν θιγόταν ή αξιοπρέπειά μου. Ειλικρινά αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά μου, πίστεψα πως θα αλλάξει η κατάσταση και προσπάθησα να βρω λύσεις στα προβλήματα. Από καρδιάς σας λέω πως ήταν δύσκολο αλλά δεν ήταν ακατόρθωτο.

Θέλω να σας ενημερώσω σε αυτό το σημείο, πως στην πλειοψηφία τους οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας, έχουν επισημάνει τα προβλήματα πριν ακόμα αναλάβω, επικρότησαν τις προτάσεις μου για αλλαγές και διορθωτικές κινήσεις αλλά μέχρι σήμερα δεν είχαν την πολιτική στήριξη να προχωρήσουν, όπως τελικά δεν την είχα ούτε εγώ… Ναι ο δήμαρχος ζήτησε την παραίτηση μου, παρότι συμφώνησε μαζί μου και παραδέχτηκε ότι είχα να αντιμετωπίσω βρώμικο πόλεμο. Αλλά γιατί;

Γιατί κύριοι συνάδελφοι, αρνήθηκα να δεχτώ την πρότασή του, να αποσυρθώ από τη θέση του Αντιδημάρχου της υπηρεσίας καθαριότητας και να επιλέξω οποία άλλη θέση Αντιδημάρχου ζητήσω, υπό τον όρο όμως, να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του, στις επερχόμενες εκλογές. Για λόγους αξιοπρέπειας, χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς να διαπραγματευτώ οποιαδήποτε θέση, αρνήθηκα και δέχτηκα αμέσως να του καταθέσω την παραίτηση μου, όπως ζήτησε.

Αν η «κατεύθυνση» και η «γραμμή» της παράταξης μετά από την παραίτησή μου είναι πως ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Αντζινάς ήταν ανίκανος να ανταπεξέλθει στο τομέα της καθαριότητας και του ζητήθηκε η παραίτησή του, ας είναι… θα ζήσουμε με αυτό… να είσαστε όμως βέβαιοι πως όλοι μας κι ευτυχώς πολύ σύντομα θα κριθούμε από τον λαό της πόλης μας…


Διαβάστε Επίσης: Πλήρες ρεπορτάζ για όσα συνέβησαν στο κρίσιμο δημοτικό συμβούλιο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ