Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ερωτήσεις & Αντιδράσεις Για Την Κατάσταση Του Πρασίνου Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ερωτήσεις & Αντιδράσεις Για Την Κατάσταση Του Πρασίνου Στην Ηλιούπολη

Πολλές ήταν οι ερωτήσεις των αιρετών της αντιπολίτευσης για την κατάσταση του πρασίνου σε πλατείες, πάρκα και άλση της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, με παρεμβάσεις τους οι κ. Ψυρρόπουλος, Ευσταθίου, Καλαρρύτης και Σόφης έκαναν επίμονες ερωτήσεις προς τη διοίκηση για την κατάσταση του πρασίνου στην πόλη. Οι δημοτικοί σύμβουλοι άφησαν αιχμές ειδικά για την κατάσταση στις πλατείες, ζητώντας εξηγήσεις μη-λειτουργία των συστημάτων ποτίσματος και για τα ξερά χόρτα.

«Μερικοί γονείς Δεν εποπτεύουν σωστά τα παιδιά και υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι πολίτες δεν προσέχουν το αυτόματο πότισμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος πρασίνου, προκαλώντας έντονη αντίδραση από την πλευρά του κ. Ψυρρόπουλου. «Δίνουμε καθημερινό αγώνα στο πράσινο και τέτοιου είδους ερωτήσεις δεν προσβάλλουν εμένα ως αντιδήμαρχο αλλά τους εργαζόμενους», τόνισε ο κ. Καλούδης.

«Είναι αντιδημοκρατικό να χωρίζουμε τις ερωτήσεις» αντέτεινε ο κ. Ψυρρόπουλος επισημαίνοντας πως «είναι σκανδαλώδες να ακούμε ότι φταίνε τα παιδιά και οι πολίτες για την κατάσταση του πράσινου. Αν δεν μπορείτε παραιτηθείτε.»

Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, για τον Μήνα Ιούλιο η υπηρεσία πρασίνου έχει προγραμματίσει δράσεις κουρέματος, περιποίησης και αποψίλωσης του πρασίνου στις περιοχές της Αγίας Μαρίνας, του Προφήτη Ηλία και της Αγίας Παρασκευής, ενώ θα υπάρξει ειδική μέριμνα για αποψίλωση των ξερών χόρτων στα οικόπεδα του δημοσίου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ