Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ: «Ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου Στοχοποιεί Την Οικογένεια Του Παύλου Χρηστίδη»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ: «Ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου Στοχοποιεί Την Οικογένεια Του Παύλου Χρηστίδη»

Δελτίο τύπου με το οποίο καταγγέλει την στοχοποίηση της οικογένειας του βουλευτή Παύλου Χρηστίδη από τον αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωση του αναφέρει: «Σε ένα παραλήρημα μίσους ο αρχιμανδρίτης του Ι. Ν. Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, Σεραφείμ, καταφέρεται εναντίον του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλου Χρηστίδη, στοχοποιώντας ακόμα και την οικογένειά του με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Αφορμή για την ανακοίνωση στάθηκε μια φωτογραφία που ανήρτησε ο αρχιμανδρίτης του Ι.Ν Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία απεικονίζονται ο Παύλος Χρηστίδης με τη σύζυγό του και το παιδί του στο μαιευτήριο, και την οποία ο ιερέας συνοδεύει από τους χαρακτηρισμούς «ανάξιος» και «η ντροπή του ΠΑΣΟΚ στον νότιο τομέα».

Η ανακοινωση του ΠΑΣΟΚ καταλήγει: «Η θεσμοθέτηση της ισότητας στον πολιτικό γάμο και η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων χωρίς εξαιρέσεις αποτελεί υποχρέωση κάθε ευνομούμενης Πολιτείας. Τέτοιες μεμονωμένες συμπεριφορές δεν συνάδουν με την πνευματικότητα αλλά και το έργο, που επιτελεί στην ελληνική κοινωνία η Εκκλησία»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ