Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Παράταξη ΗΛΙΟΥ-Πόλις Για Την Πεζοδρόμηση Της Λ. Ειρήνης: «Χρειάζεται Προγραμματισμός Και Όχι Επικοινωνιακές Κορώνες»

Ανακοίνωση σε σκωπτικό ύφος για την πιλοτική πεζοδρόμηση της λεωφόρου Ειρήνης από την παράταξη της αριστεράς στην Ηλιούπολη.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Παράταξη ΗΛΙΟΥ-Πόλις Για Την Πεζοδρόμηση Της Λ. Ειρήνης: «Χρειάζεται Προγραμματισμός Και Όχι Επικοινωνιακές Κορώνες»

Σε σκωπτικό ύφος κινήθηκε η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη” με αφορμή την πιλοτική πεζοδρόμηση της Λεωφόρου Ειρήνης στην Ηλιούπολη.

Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση «Η πιλοτική πεζοδρόμηση της Λεωφόρου Ειρήνης που εφαρμόστηκε την Παρασκευή 26/6/2020, ανέδειξε για ακόμη μία φόρα το πρόβλημα της αποσπασματικής διαχείρισης των προβλημάτων της πόλης και τελικά την επικράτηση της λογικής της επικοινωνίας αντί της ουσίας, με μπόλικη ταλαιπωρία», επισημαίνοντας πως τέτοιου είδους παρεμβάσεις απαιτούν σοβαρότητα, μακρόπνοο σχεδιασμό και  κοινωνικό διάλογο.

Η παράταξη της αριστεράς στην Ηλιούπολη χαρακτηρίζει την συγκεκριμέννη δράση ως μια «αποτυχημένη φιέστα», καθώς, όπως επισημαίνει υπήρχε ελλειψη ενός γενικότερου σχεδίου καθώς επίσης και ελλιπής ενημέρωση των δημοτών και των διερχόμενων πολιτών. Η παράταξη «ΗΛΙΟΥ-Πόλις», ψέγει επίσης και τη μη ολοκληρωμένη διαβούλευση με επιχειρήσεις και φορείς για το συγκεκριμένο εγχείρημα.

«Η δημοτική κίνηση ΗΛΙΟΥ-Πόλις – Ανθρώπινη Πόλη κινείται στην κατεύθυνση της ανάδειξης και επίλυσης των προβλημάτων της πόλης μας με σοβαρότητα και κοινωνικό διάλογο, στο πλαίσιο της βελτίωσης της καθημερινότητας των συμπολιτών μας», αναφέρει, επίσης η ανακοίνωση, ενώ καταλήγει τονίζοντας πως «η συγκεκριμένη περίοδος να σκεφτούμε ριζοσπαστικά, τολμηρά, αλλά και με σχέδιο για τη διασφάλιση και τη βελτίωσή της ποιότητας ζωής όλων μας».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ