Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πόλεμος Ανακοινώσεων Για Τα Led Στην Ηλιούπολη – Τι Λένε Οι Παρατάξεις

Σκληρές ανακοινώσεις, λίγες ώρες πριν την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Πόλεμος Ανακοινώσεων Για Τα Led Στην Ηλιούπολη – Τι Λένε Οι Παρατάξεις

Σε υψηλό τόνο κινήθηκαν οι ανακοινώσεις των δύο παρατάξεων της δημοτικής αρχής και της μείζονος αντιπολίτευσης, με αφορμή τον διαγωνισμό για την προμήθεια λαμπτήρων LED.

Πρώτη άνοιξε τον χωρό τον ανακοινώσεων η παράταξη “ΗλιουπΟλοι Μαζί“, χαρακτηρίζοντας “εικονική πραγματικότητα” τις εξαγγελίες του απερχόμενου δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλο για αντικατάσταση 5.000 λαμπτήρων στην πόλη με σύγχρονους λαμπτήρες led, καθώς η επιτροπή διαγωνισμού τον ανακήρυξε άγονο, μετά από προσφυγή των συμμετεχόντων. Δέσμευση της παράταξης είναι η δημιουργία νέου, αδιάβλητου -όπως αναφέρει- διαγωνισμού, που θα αντικαταστήσει τους παλιούς λαμπτήρες στην πόλη.

Πρώτα Η Ηλιούπολη: «Χατζηδάκης & Αντζινάς Εκθείαζαν Τη Μελέτη Του Διαγωνισμού»

Άμεση ήταν η αντίδραση της παράταξης “Πρώτα Η Ηλιούπολη” η οποία δεν δίστασε να υπενθυμίσει στους δημότες πως ο μεν νέος Δήμαρχος είχε εισηγηθεί ο ίδιος τον διαγωνισμό στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ ο κ. Αντζινάς μιλούσε δημόσια με κολακευτικά λόγια για τη μελέτη.

Η ανακοίνωση παραθέτει τις λεπτομέρειες του ηλεκτρονικού διεθνούς διαγωνισμού που είχε ανακηρύξει ο Δήμος Ηλιούπολης, ενώ χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα κατά του νέου Δημάρχου κάνοντας λόγο για μικρό πολιτικό ανάστημα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

ΕτικέτεςLED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ