Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αλλαγή Σκυτάλης Στη Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αλλαγή Σκυτάλης Στη Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης

Νέο επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο θα έχει μια από τις ιστορικότερες παρατάξεις στην Ηλιούπολη.

Λόγος για τη Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης, τη δημοτική παράταξη του ΚΚΕ, η οποία μετά από 13 χρόνια αλλάζει επικεφαλής, με την Τασία Τσατσούλη να μην είναι υποψήφια Δήμαρχος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Στη θέση της θα βρίσκεται ένας 32άρης Ηλιουπολίτης, ο οποίος θεωρείται ένα από τα ταχέως ανερχόμενα στελέχη του κομμουνιστικού κόμματος, καθώς, πριν τις τοπικές εκλογές, θα είναι και υποψήφιος Βουλευτής στον Νότιο Τομέα.

Ο 32άρης νέος επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι εργαζόμενος στον κλάδο του τουρισμού, με το ΚΚΕ να επιζητά την ανανέωση στα τοπικά τεκταινόμενα. Όσο για την κ. Τσατσούλη, η οποία είναι πλέον η εμπειρότερη δημοτική σύμβουλος της πόλης, με σταθερή πορεία 13 ετών, αφήνει πίσω της μια τεράστια παρακαταθήκη για την προάσπιση της δημόσιας και δημοτικής περιουσίας, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλου το πολιτικού κόσμου της Ηλιούπολης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ