Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αλλαγές Στη Διοίκηση Του Δήμου Ηλιούπολης – Ποιοι Αναβαθμίζονται

Aναβάθμιση για τους Σταύρο Γεωργάκη και Παναγιώτη Βιδάλη.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αλλαγές Στη Διοίκηση Του Δήμου Ηλιούπολης – Ποιοι Αναβαθμίζονται

Ανακατατάξεις, 3 μόλις μήνες μετά τις ριζικές αλλαγές που έκανε ο Δήμαρχος, φέρνει στο διοικητικό σχήμα του Δήμου Ηλιούπολης η παραίτηση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σταύρου Γεωργάκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η παράταξη του Δημάρχου θα προτείνει ως αντικαταστάτη του κ. Γεωργάκη τον κ. Παναγιώτη Βιδάλη, πρώην αντιδήμαρχο οικονομικών και τέως πρόεδρο του ΚΑΦΑΔΗΛ. Πρόκειται για ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής στις τάξεις του δημοτικού συμβουλίου, το οποίο μπορεί να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του κ. Γεωργάκη στον συντονισμό του Συμβουλίου.

Τη θέση του κ. Βιδάλη στον ΚΑΦΑΔΗΛ φαίνεται πως αναλαμβάνει η κ. Ιωάννα Σκλαβενίτη, η οποία πριν ένα χρόνο είχε αποχωρήσει από την παράταξη του «Πρώτα Η Ηλιούπολη» για να αναλάβει την αντιδημαρχία εθελοντισμού. Η επαγγελματική ιδιότητα της κ. Σκλαβενίτη (εκπαιδευτικός) οδήγησε τον Δήμαρχο να της αναθέσει τη διοίκηση του ΚΑΦΑΔΗΛ, προκειμένου να συντονίσει τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου. Παρά τις φήμες που ήθελαν την κ. Χωματά να αναλαμβάνει τον ΚΑΦΑΔΗΛ, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε, καθώς το έργο της αντιδημάρχου Παιδείας αξιολογείται με υψηλό βαθμό, με χαρακτηριστικότερη της εξαιρετική της εισήγηση στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο γύρω από τα θέματα της παιδείας στην πόλη, η οποία κέρδισε την στήριξη της πλειονότητας της αντιπολίτευσης.

Αναβάθμιση Για Τον Σταύρο Γεωργάκη

Όσο για την θέση αντιδήμαρχου που μένει κενή μετά την απομάκρυνση της κ. Σκαβενίτη, αυτή θα ανατεθεί στον Σταύρο Γεωργάκη, με διαφορετικό χαρτοφυλάκιο. Όπως είχε δημοσιεύσει το ilioupolinews.gr πριν λίγες εβδομάδες σε αποκλειστικότητα δημιουργείται μια νέα αντιδημαρχία, με αντικείμενο την επιχειρηματικότητα, την εξωστρέφεια και τα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα, αντικείμενα τα οποία ο κ. Γεωργάκης γνωρίζει άριστα από την μακρά επαγγελματική του εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα. Πρόκειται για κίνηση «αναβάθμισης», με τον κ. Γεωργάκη να ρευστοποιεί μια επιτυχημένη πορεία στο τιμόνι του Συμβουλίου, κερδίζοντας μία διοικητική θέση αυξημένων ευθυνών που θα τον καθιστά το Νο2 στη διοίκηση του Δήμου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ