Facebook Pixel

Δημοτικα

Αλέξανδρος Μπουγάς – Aυτός Είναι Ο Νέος Επικεφαλής Της Λαϊκής Συσπείρωσης Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αλέξανδρος Μπουγάς – Aυτός Είναι Ο Νέος Επικεφαλής Της Λαϊκής Συσπείρωσης Στην Ηλιούπολη

Η λαϊκή συσπείρωση Ηλιούπολης διαθέτει πλέον νέο επικεφαλής, μετά από σχεδόν μια δεκαετία. Στη θέση της Τασίας Τσατσούλη βρίσκεται πλέον ο 32άρης Αλέξανδρος Μπουγάς, ο οποίος έχει αναλάβει και επίσημα τον νέο ρόλο του.

Το ilioupolinews.gr παρουσιάζει το βιογραφικό του.

Ποιος Είναι Ο Αλέξανδρος Μπουγάς

Ο Αλέξανδρος Μπουγάς γεννήθηκε το 1991 στην Ηλιούπολη, όπου και ζει έως σήμερα. Αποφοίτησε από το 4ο λύκειο Ηλιούπολης, όπου για πρώτη φορά δραστηριοποιήθηκε πολιτικά, ως πρόεδρος του 15μελούς συμβουλίου το 2008. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ από τα φοιτητικά του χρόνια εργάζεται στον κλάδο του τουρισμού, σε μεγάλο τουριστικό γραφείο, έως και σήμερα. Είναι κομματικά ενταγμένος στο ΚΚΕ από την εφηβική του ηλικία και ενεργός σε όλες τις τοπικές πολιτικές εκδηλώσεις του κόμματος.

Το 2023 είναι για πρώτη φορά υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΚΕ στον νότιο τομέα της Β΄ Αθήνας, ενώ παράλληλα έχει οριστεί νέος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης». Εάν δεν καταφέρει να εκλεγεί βουλευτής, ο κ. Μπουγάς θα είναι υποψήφιος δήμαρχος με τη δημοτική παράταξη του ΚΚΕ στην Ηλιούπολη, ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην πόλη.

Για όσους τον γνωρίζουν, ο Αλέξανδρος Μπουγάς διακρίνεται για την εργατικότητα του και την έντονη προσωπικότητα του, ενώ, παρά το νεαρό της ηλικίας του χαίρει του σεβασμού και της αναγνώρισης πολλών «πρωτοκλασάτων» στελεχών του ΚΚΕ και θεωρείται ανερχόμενο στέλεχος του κόμματος.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ