Facebook Pixel

Επικαιροτητα

«Αλαλούμ» Με Την Εμποροπανήγυρη Στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης

Διευκρινήσεις επί διευκρινήσεων για την Υπουργική Απόφαση που απαγορεύει τη διεξαγωγή πανηγυριών.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

«Αλαλούμ» Με Την Εμποροπανήγυρη Στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης

Ένα πραγματικό αλαλούμ επικρατεί σχετικά με τη διεξαγωγή εμποροπανήγυρης στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης, την προσεχή Πέμπτη 16 και Παρασκευή 17 Ιουλίου.

Τη Δευτέρα 13/7 το ilioupolinews.gr δημοσίευσε πως η εμποροπανήγυρη θα διεξαχθεί κανονικά, με αυξημένα μέτρα ασφαλείας από την πλευρά του Δήμου. Την επόμενη ημέρα (14/7) στενοί συνεργάτες του Δημάρχου, μιλώντας στο ilioupolinews.gr διαβεβαιώναν πως η εμπροπανήγυρη οδεύει προς ακύρωση, καθώς είχε εκδοθεί σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση που απαγόρευε τα πανηγύρια και όλες τις συναφείς δημόσιες εκδηλώσεις έως το τέλος Ιουλίου.

Ωστόσο, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου, εξέδωσε διευκρινήσεις, όπου τονίζεται πως «Απαγορεύονται οι διοργανώσεις πανηγύρεων ή άλλων αντίστοιχων δημόσιων ανοικτών εκδηλώσεων τοπικού ή μη χαρακτήρα από ιδιωτικούς ή μη φορείς και όχι η λειτουργία των ως άνω αγορών».

Άρα, η εμποροπανήγυρη (παζάρι) μπορεί να διεξαχθεί κανονικά, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει επίσημη και τελεσίδικη απόφαση από τον Δήμο Ηλιούπολης, στον οποίο ανήκει η αρμοδιότητα διεξαγωγής.

Η διευκρίνιση κρίθηκε απαραίτητη, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των εμπορικών δραστηριοτήτων των κλάδων που σχετίζονται με τη διοργάνωση πανηγυριών.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ