Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ακυρώνεται Η Λαϊκή Αγορά Του Σαββάτου 14/11 Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ακυρώνεται Η Λαϊκή Αγορά Του Σαββάτου 14/11 Στην Ηλιούπολη

Οριστική είναι η ακύρωση της  καθιερωμένης λαϊκής αγοράς του Σαββάτου στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης το Σάββατο 14/11.

Ο λόγος της μη-διεξαγωγής της υπαίθριας λαϊκής αγοράς είναι η ποινή που επέβαλαν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί το προηγούμενο Σάββατο 7/11 λόγω μη-τήρησης των μέτρων κατά της πανδημίας από τους εμπόρους. Το ελεγκτικό κλιμάκιο είχε επιβάλει την αναστολή λειτουργίας της λαϊκής για 7 ημέρες, 18.000 ευρώ σε πρόστιμα για μη-χρηση μάσκας και μη-τήρηση αποστάσεων μεταξύ των πάγκων και αναστολή λειτουργίας 180 ημερών σε 12 παραγωγούς.

Το ζήτημα των προστίμων στη λαϊκή αγορά προκάλεσε πολιτική αντιπαράθεση στην Ηλιούπολη, με τον Τάσο Ευσταθίου να ζητά εξηγήσεις για την απουσία της δημοτικής αστυνομίας, και με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να τον κατηγορεί πως υποκινεί περιστατικά βίας κατά αστυνομικών.

Όπως λοιπόν φαίνεται, η πόλη θα μείνει χωρίς λαϊκή αγορα. Όπως σχολιάζει ο κ. Ευσταθίου στο ilioupolinews.gr «εάν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος είχε δώσει σαφείς εντολές για συστάσεις των δημοτικών αστυνομικών στους εμπόρους, δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτή την κατάσταση».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ