Facebook Pixel

Δημοτικα

Aυτοί Εκλέγονται Από Παράταξη Ψυρρόπουλου Στο Νέο Δημοτικό Συμβούλιο – Τα Τελικά Αποτελέσματα Του Πρωτοδικείου

Oριστική εκλογή για τις κ. Τόνια Νικολοπούλου και Σοφία Βλάχου.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Aυτοί Εκλέγονται Από Παράταξη Ψυρρόπουλου Στο Νέο Δημοτικό Συμβούλιο – Τα Τελικά Αποτελέσματα Του Πρωτοδικείου

Και επίσημα δόθηκαν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας στον Δήμο Ηλιούπολης, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο για τους υποψηφίους που καταλαμβάνουν θέσεις στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανήρτησε στη σελίδα του το πρωτοδικείο Αθηνών, για την παράταξη του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Στάθη Ψυρρόπουλου, φαίνεται πως οριστικά εκλέγονται στις 2 τελευταίες θέσεις του ψηφοδελτίου η κ. Τόνια Νικολοπούλου και η κ. Σοφία Βλάχου, με την κ. Ήρα Γαλαντή να μένει «εκτός» ως πρώτη επιλαχούσα.

Η αρχική σταυροδοσία, όπως μεταδιδόταν στη σελίδα αποτελεσμάτων του ΥΠΕΣ, έδειχνε ως τελευταία εκλεγμένη την κ. Νικολοπούλου με μόλις 3 ψήφους διαφορά από την πρώτη επιλαχούσα, ωστόσο η τελική καταμέτρηση ανέτρεψε τους συσχετισμούς. Έτσι η κ. Νικολοπούλου εκλέγεται στην 20η από τις συνολικά 21 θέσεις με 257 ψήφους, ενώ τελευταία εκλέγεται η κ. Σοφία Βλάχου με 252 ψήφους. Πρώτη επιλαχούσα είναι η κ. Γαλαντή με 247 ψήφους, ενώ στη δεύτερη θέση των επιλαχόντων ισοψηφούν η κ. Λύτρα και ο κ. Βασιλείου με 244 ψήφους.

image Aυτοί Εκλέγονται Από Παράταξη Ψυρρόπουλου Στο Νέο Δημοτικό Συμβούλιο - Τα Τελικά Αποτελέσματα Του Πρωτοδικείου

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ