Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Το «Άδειασμα» Κονδύλη – Παπανικολάου Στη «Συμμαχία Των Νοτίων» Για Τις Συνέπειες Της Επένδυσης

Οι δηλώσεις στήριξης των δύο Δημάρχων για το Ελληνικό «αδειάζουν» το αφήγημα «η ισχύς εν τη ενώσει» των όμορων δήμων της επένδυσης.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Το «Άδειασμα» Κονδύλη – Παπανικολάου Στη «Συμμαχία Των Νοτίων» Για Τις Συνέπειες Της Επένδυσης

Κοινή ανακοίνωση με την οποία δηλώνουν την στήριξη τους στην επένδυση του Ελληνικού εξέδωσαν οι Δήμαρχοι Ελληνικού-Αργυρούπολης και Γλυφάδας, βάζοντας -με έμμεσο τρόπο- τέλος στην άτυπη συμμαχία που είχε σχηματιστεί μεταξύ των όμορων Δήμων της επένδυσης.

Με την ευκαιρία της έναρξης των εργασιών στον Μητροπολιτικό Πόλο Ελληνικού-Αγ.Κοσμά, οι Δήμαρχοι Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου προέβησαν στην ακόλουθη κοινή δήλωση:

Το «Άδειασμα» Κονδύλη - Παπανικολάου Στη «Συμμαχία Των Νοτίων» Για Τις Συνέπειες Της Επένδυσης

Οι Δήμαρχοι Αλίμου και Γλυφάδας, στη χθεσινή εκδήλωση έναρξης των κατεδαφίσεων στον χώρο της επένδυσης.

«Καλωσορίζουμε την έναρξη των εργασιών στην έκταση του πρώην διεθνούς αεροδρομίου του Ελληνικού και τον Άγιο Κοσμά. Πρόκειται για ένα έργο πνοής, που θα συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη των Δήμων μας, της ευρύτερης περιοχής, αλλά και ολόκληρης της χώρας και θα δημιουργήσει χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, τόσο κατά την κατασκευή, όσο και κατά τη λειτουργία του.Ελπίζουμε οι εργασίες να προχωρήσουν με τον γρηγορότερο δυνατό ρυθμό, προς όφελος της συνολικής ανάπτυξης της νότιας Αττικής».

Μάλιστα, Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης μιλώντας στην κάμερα του Μega, σημείωσε ότι «η επένδυση επιτέλους ξεκινά», και πως «έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά είναι δημιουργικός γεμάτος με προσδοκίες», ενώ τόνισε πως είναι ώρα ευθύνης για όλους, προκειμένου οι δήμοι να δώσουν την προστιθέμενη αξία στην επένδυση και συνολικά στην περιοχή.

Οι δηλώσεις αυτές των δύο Δημάρχων φαίνεται πως ανοίγει νέο κεφάλαιο στις σχέσεις των όμορων δήμων της Αργυρούπολης με την επένδυση του Ελληνικού, αφήνοντας πίσω τις πρόσφατες κόντρες, αποκορύφωμα των οποίων ήταν η συνάντηση των δημάρχων Γλυφάδας, Αλίμου, Ηλιούπολης και Αγίου Δημητρίου στο Δημαρχείο Ηλιούπολης, με το σύνθημα “η ισχύς εν τη ενώσει”.

Τα έργα στο Eλληνικό ξεκινούν, με την Ηλιούπολη να μην έχει καν ξεκινήσει τη συζήτηση για τα αντισταθμιστικά οφέλη που πρέπει να διεκδικήσει και να μην είναι προετοιμασμένη για τον τεράστιο όγκο φορτηγών που θα διέρχονται από την πόλη λόγω των έργων της επένδυσης.

 

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Το «Άδειασμα» Κονδύλη – Παπανικολάου Στη «Συμμαχία Των Νοτίων» Για Τις Συνέπειες Της Επένδυσης
  1. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Δηλαδή το σώου του Μητσοτάκη με τρείς εκσκαφείς και δυο λάστιχα νερό εξελήφθη ως έναρξη των τερ-αστείων έργων στο ελληνικό ;

    Καλα εντάξει λίγη υπομονή και θα γελάσουμε πολύ,με όλους και όλα αυτά!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ