Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Οκτώ Βραβεία Για Τον Δήμο Ηλιούπολης Στα ΟΤΑ Αwards

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Οκτώ Βραβεία Για Τον Δήμο Ηλιούπολης Στα ΟΤΑ Αwards

Oύτε ένα, ούτε δύο αλλά οκτώ βραβεία απέσπασε ο Δήμος Ηλιούπολης στα ΟΤΑ Awards, την διοργάνωση που βραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές και τοπικές πολιτικές στους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας.

Πρόκειται για έναν θεσμό ο οποίος αξιολογεί τις πολιτικές που εφαρμόζουν οι Δήμοι ανά την Ελλάδα, με μια διευρυμένη επιτροπή αξιολόγησης αποτελούμενη από 100 επιστήμονες και ειδικούς, ενώ φέτος, πρόεδρος της επιτροπής ήταν η αναπληρώτρια Διοικήτρια της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας κα Αλεξάνδρα Ρογκάκου.

Ο Δήμος Ηλιούπολης κυριολεκτικά «σάρωσε» στις απονομές, κερδίζοντας 8 βραβεία, με τις πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν να είναι οι εξής:

  1. Ανακαίνιση Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ» (1ο βραβείο)
  2. Ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης υποδομών ΑμεΑ – DISABLEDWAYS (2ο βραβείο)
  3. Θεραπευτικές ιδιότητες της ενασχόλησης με τη φύση (2ο βραβείο)
  4. Πολιτική προστασία & ασφάλεια – έγκαιρη ειδοποίηση (2ο βραβείο)
  5. Κάρτα του Δημότη (2ο βραβείο)
  6. «ΠΑΜΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ» (2ο βραβείο)
  7. Καλές πρακτικές για την καθαριότητα (3ο βραβείο)
  8. Εθελοντισμός – Κυψέλη εθελοντών (3ο βραβείο)

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης αναφέρει: «Τα βραβεία είναι η αναγνώριση μιας ομαδικής προσπάθειας, καθώς πίσω από κάθε βραβείο κρύβονται συνεργασίες που είμαστε περήφανοι! Τα 8 βραβεία που κερδίσαμε σήμερα ωστόσο, δεν μας εφησυχάζουν. Αντιθέτως μας δίνουν δύναμη, να προχωρήσουμε το έργο μας, βελτιώνοντας διαρκώς την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας!»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

3 σχόλια στο άρθρο “Οκτώ Βραβεία Για Τον Δήμο Ηλιούπολης Στα ΟΤΑ Αwards
  1. Ο/Η Βασίλης λέει:

    Εμπειρία σίγουρα στο να καταστρέφει . Θέληση δεν νομίζω γιατί αν έφτασε την πόλη σε αυτό το χαλί με την θέληση του το λιγότερο που πρέπει να κάνει είναι να μην κατέβει στις εκλογές .

  2. Ο/Η Δημότης λέει:

    Βέβαια εκτός από τα “βραβεία” ο Δήμαρχος έχει σαρώσει στην δυσαρέσκεια των Δημοτών και την αγανάκτηση … σε σχετικά πρόσφατη δημοσκόπηση που αναρτήθηκε σε αυτήν την ιστοσελίδα φάνηκε ότι ο κόσμος δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος. Ελπίζω αυτή η αντίδραση να μετουσιωθεί σε ενέργεια που θα βρει το δρόμο της προς την κάλπη. Αλλιώς μας περιμένουν ξανά αρκετά χρόνια στασιμότητας, πράγμα καταστροφικό για τον Δήμο που εδώ και 20 χρόνια είναι σε αυτή την κατάσταση.

  3. Ο/Η zahos λέει:

    Αυτά να τα δουν κάτι Ψυρόπουλοι και κάτι Ευαγγέλου, που μιλάνε για εξαφανισμένους δημάρχους, αυτόματους πιλότους και λοιπά όμορφα.
    Ο Χατζηδάκης έχει και εμπειρία και θέληση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ