Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Άστατος Καιρός Μέχρι Και Την Παραμονή Της Πρωτοχρονιάς

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Ηλιούπολη: Άστατος Καιρός Μέχρι Και Την Παραμονή Της Πρωτοχρονιάς

Άστατος αναμένεται τα επόμενα 24ωρα ο καιρός στην Ηλιούπολη, με έντονη συννεφιά, βροχές αλλά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Πιο συγκεκριμένα:

Σήμερα Τρίτη 28/12, προβλέπεται βροχόπτωση καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, με την μεγαλύτερη επιδείνωση να σημειώνεται μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από τους 17 Βαθμούς Κελσίου θα έχει πτώση στους 14 κατά τις βραδινές ώρες, ενώ οι άνεμοι που θα πνέουν θα έχουν ένταση 3 με 4 Μποφόρ.

Την Τετάρτη 29/12, το πρωί ενδέχεται να σημειωθεί πιθανή βροχόπτωση με τον υδράργυρο να σημειώνει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Το μεσημέρι θα επικρατήσει συννεφιά με πιθανή βροχή τις απογευματινές ώρες και την θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ τις βραδινές ώρες προβλέπονται ασθενείς βροχές με ανέμους της έντασης των 3 Μποφόρ.

Την Πέμπτη 30/12, προβλέπεται συννεφιά καθόλη την διάρκεια της ημέρας με τον υδράργυρο να κυμαίνεται στους 13 με 16 βαθμούς Κελσίου. Το βράδυ η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς Κελσίου με ήπιους ανέμους της έντασης των 4 Μποφόρ.

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς, Παρασκευή 31/12, προβλέπεται ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες με αυξημένη συννεφιά να παρατηρείται τις μεσημβρινές ώρες, η οποία θα υποχωρήσει σταδιακά. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 11 με 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταξύ 3 και 4 Μποφόρ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ