Facebook Pixel

Επικαιροτητα

«O Προπονητής Του Σήμερα & Του Αύριο» – Το 1ο Forum Του CMP Sports School Είναι Γεγονός

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

«O Προπονητής Του Σήμερα & Του Αύριο» – Το 1ο Forum Του CMP Sports School Είναι Γεγονός

Το πρώτο του διαδικτυακό ανοικτό forum με τίτλο «Ο Προπονητής Του Σήμερα Και Του Αύριο» διοργανώνει το CMP Sports School, το μοναδικό αποκλειστικά αθλητικό ΙΕΚ στη χώρα.

Το CMP Sports School, με αφορμή την επίσημη έναρξη των εργασιών του, διοργανώνει τη διαδικτυακή αυτή εκδήλωση στην οποία συμμετέχουν διακεκριμένοι προπονητές, πρώην ποδοσφαιριστές και επαγγελματίες του χώρου, και στο οποίο θα συζητηθούν οι προκλήσεις και το μέλλον της προπονητικής.

Το forum θα διαρκέσει το διήμερο Σάββατο & Κυριακή 3 και 4 Ιουλίου, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και θα χωριστεί στις εξής ενότητες, με τους εξής ομιλητές:

Σάββατο 3 Ιουλίου : Ποδόσφαιρο

Ομιλητές: Χρήστος Βλάχος, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Αριέλ Ιμπαγάσα, Ηλίας Κυριακίδης, Βαγγέλης Μπεκρής, Γιάννης Ντόκος, Γιάννης Χριστόπουλος, Στάθης Σταθόπουλος.

Συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Χελάκης.

Κυριακή 4 Ιουλίου: Μπάσκετ

Ομιλητές: Γιώργος Βόβορας, Βασίλης Γεραγωτέλης, Νίκος Γεωργιάδης, Διονύσης Γκιουλέας, Τζώρτζης Δικαιουλάκος, Φώτης Κατσικάρης, Άρης Λυκογιάννης, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, Κώστας Ντάκουλας, Κατερίνα Χατζηδάκη.

Συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Κογκαλίδης.

Χαιρετισμούς θα απευθύνει ο πρόεδρος του ομίλου «Ευρωεργασιακή» Δημήτρης Βλάχος και ο διευθυντής σπουδών του CMP Sports School Δημήτρης Αποσκίτης.

Mπορείτε να παρακολουθήσετε τις εργασίες του Forum Live από την σελίδα του CMP SPORTS SCHOOL στο Facebook.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ