Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Υποψήφιος Δήμαρχος Ή Απλά…Πρόεδρος;

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Υποψήφιος Δήμαρχος Ή Απλά…Πρόεδρος;

Μια εύλογη απορία δημιουργήθηκε στον γνωστό πρωϊνό καφέ σε κεντρικό σημείο της πόλης, όπου κάθε μέρα υπάρχει «συνωστισμός» δημοτικών παραγόντων από διάφορες παρατάξεις και κόμματα.

Κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν μια απορία εκφράστηκε από στέλεχος της διοίκησης του Γιώργου Χατζηδάκη, ο οποίος με συνωμοτικό ύφος και χαμόγελο απηύθυνε το εξής ερώτημα στους παρευρισκόμενους: «Γιατί το φυλλάδιο του συνεδρίου γνωστής δημοτικής παράταξης αναφέρει τον επικεφαλής απλά ως πρόεδρο και όχι ως υποψήφιο Δήμαρχο, 9 μήνες πριν τις εκλογές;;;». Η συγκεκριμένη απορία κίνησε το ενδιαφέρον, με αρκετούς να βγάζουν τα κινητά τους και να ψάχνουν, διαπιστώνοντας πως η συγκεκριμένη «πικάντικη» λεπτομέρεια ισχύει.

Η κουβέντα πήρε ακόμα πιο ενδιαφέρουσα τροπή, όταν έτερο στέλεχος, αυτή τη φορά παράταξης της αντιπολίτευσης προέβη στην εξής διαπίστωση: «Την τελευταία φορά που κάποιος επικεφαλής αυτοαποκαλούνταν πρόεδρος και όχι υποψήφιος Δήμαρχος, πήγε με τον Χατζηδάκη», εννοώντας τον κ. Κουρέτση.

Κάποιοι δαγκώθηκαν, κάποιοι άλλοι έφυγαν στο πεντάλεπτο, ενώ η τελευταία ατάκα ήταν και η πιο φαρμακερή: «Λογικό να μην αυτοαποκαλείται υποψήφιος Δήμαρχος. Ξέρει τι κάνει. Αφού ο Ευαγγέλου αρχίζει και μαζεύει όλο το χαρτί…». Το ποιος την είπε, δεν θα το αποκαλύψουμε. Δημοσιογραφικό απόρρητο, γαρ. Πάντως δεν ήταν στέλεχος του Δημήτρη Ευαγγέλου…

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ