Facebook Pixel

Βασίλης Τασούλης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Yποψήφιoς Με Τη Δημοτική Παράταξη

enomenoi gia tin ilioupoli logo Βασίλης Τασούλης

Ημερομηνία Γέννησης

23/07/1997

Επάγγελμα

Ιδιωτικός Υπάλληλος -Άμισθος σύμβουλος του Δημάρχου Ηλιούπολης σε ζητήματα Νέας Γενιάς

tasoulis Βασίλης Τασούλης

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Βασίλης Τασούλης γεννήθηκε το 1997 στην Αθήνα. Μεγάλωσε και ζει στην Ηλιούπολη και έχει αποφοιτήσει από το 3ο Λύκειο Ηλιούπολης. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, από το τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΟΔΕ), με κατεύθυνση τον κλάδο του Μάρκετινγκ και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.


Είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Παράλληλα με τις σπουδές του εργάστηκε πέντε χρόνια στο χώρο της εστίασης σε γνωστό κατάστημα της πόλης, ενώ τον τελευταίο χρόνο εργάζεται στον κλάδο του Digital Marketing, σε εταιρεία διαφημιστικής τεχνολογίας. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το άθλημα της αντισφαίρισης στον Α.Ο.Α.Η (Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Ηλιούπολης), ενώ σε αγωνιστικό επίπεδο η μεγαλύτερή του διάκριση είναι η κατάκτηση θέσης πανελληνιονίκη.


Έχει ενεργή συμμετοχή στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Συνεργοί με την Ηλιούπολη». Από τον Οκτώβριο του 2019 έχει οριστεί ως Άμισθος σύμβουλος του Δημάρχου σε ζητήματα Νέας Γενιάς. Τέλος, συμμετέχει στην πλατφόρμα Διαλόγου και Συντονισμού για την Αυτοδιοίκηση στην Ηλιούπολη. 

Γιατί Βάζω
Υποψηφιότητα

Πιστεύω πως μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν έχει καμία σημασία αν ανήκει σε ένα πρόσωπο.

Πιστεύω, όμως, ότι μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα είναι ανοιχτή σε αιτήματα και παρεμβάσεις από κάθε πολίτη, μπορεί να πετύχει πολλά.

Θέλω να δουλέψουμε μαζί προς αυτή τη κατεύθυνση.

Eίσαι υποψήφια/ος;

Φτιάξε το δικό σου προφίλ, με όλες τις πληροφορίες που εσύ θέλεις και χρησιμοποίησε το ως το προσωπικό σου προεκλογικό website.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ