Facebook Pixel

Δημήτρης Κομνηνός

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Yποψήφιος Με Τη Δημοτική Παράταξη

prota i ilioupoli Δημήτρης Κομνηνός

Βιογραφικά Στοιχεία

Ημερομηνία Γέννησης: 1994

Επάγγελμα

Σύμβουλος Αναπτυξιακών Έργων

374656962 10231291178519739 2611441851034338192 n 1 Δημήτρης Κομνηνός

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Κομνηνός, γέννημα θρέμμα Ηλιουπολίτης, ζει στην περιοχή της Αγίας Μαύρας 29 χρόνια και είναι Σύμβουλος Αναπτυξιακών Έργων.

Τον τελευταίο χρόνο εργάζεται ως Project Manager σε αναπτυξιακά έργα που χρηματοδοτούνται απευθείας από την Ε.Ε. Εργάζεται στη διαχείριση ευρωπαϊκών και αναπτυξιακών προγραμμάτων, για λογαριασμό μεγάλων ελληνικών εταιρειών και δημόσιων φορέων από όλη την Ευρώπη, ενώ έχει εργαστεί και για λογαριασμό μεγάλου οργανισμού στη Βόννη της Γερμανίας.

O Δημήτρης Κομνηνός δραστηριοποιήθηκε από νωρίς σε κοινωνικούς και αθλητικούς φορείς της πόλης. Είναι Ταμίας του Φωστήρα Ηλιούπολης και επί χρόνια μέλος του Δ.Σ. και της ομάδας συνολικά.

Είναι Απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου από το Τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών ενώ το μεταπτυχιακό του, το πήρε από το ίδιο πανεπιστήμιο και είχε ως αντικείμενο τη Διπλωματία και το Διεθνές Δίκαιο. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.

Γιατί Βάζω
Υποψηφιότητα

Ο λόγος επιλογής μου να στηρίξω και να συμμετάσχω στον συνδυασμό του Στάθη Ψυρρόπουλου ήταν απλός. Είναι ένας άνθρωπος που πιστεύω στο όραμα του για την πόλη μας.

Οι μάχες που έδωσε στα δημοτικά συμβούλια απέναντι στα συμφέροντα και στους μηχανισμούς που επί δεκαετίες ταλανίζουν την Ηλιούπολη, τον απογείωσε στα μάτια μου και με έπεισε πλέον με απόλυτη σιγουριά ότι είναι έτοιμος να διοικήσει τον δήμο με τις καλύτερες προοπτικές!

Η Πρόσφατη Δράση Του Υποψήφιου

psirropoulos Δημήτρης Κομνηνός
Αυτοί Είναι Οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Της Παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» (ΛΙΣΤΑ)

Eίσαι υποψήφια/ος;

Φτιάξε το δικό σου προφίλ, με όλες τις πληροφορίες που εσύ θέλεις και χρησιμοποίησε το ως το προσωπικό σου προεκλογικό website.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ