Facebook Pixel

Αλεξάνδρα Αργυρού

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Yποψήφια Με Τη Δημοτική Παράταξη

enomenoi gia tin ilioupoli logo Αλεξάνδρα Αργυρού

Επάγγελμα

Ιδιωτική Υπάλληλος

aleksandra argyrou Αλεξάνδρα Αργυρού

Σύντομο Βιογραφικό

Η Αλεξάνδρα Αργυρού γεννήθηκε και κατοικεί στην Ηλιούπολη με καταγωγή του πατέρα της από την Καβάλα και της μητέρας της από την Κέρκυρα.

Είναι παντρεμένη με τον Φώτη Καραλή.

Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και δημόσιες σχέσεις.

Έχει πτυχία στενογραφίας, ελληνικής και ξένης δακτυλογραφίας, και εξυπηρέτησης πελατών. Εργάστηκε για 20 έτη σε φαρμακευτική εταιρεία αρχικά και εν συνεχεία στον ιατρικό τομέα.

Παράλληλα έχει ασχοληθεί με τις δημόσιες σχέσεις και την οργάνωση επιχειρήσεων. Από το 2020 έως σήμερα εργάζεται στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης.

Έχει άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και Η/Υ.

Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων ποικίλης ύλης κ.λπ., ενώ έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση για τις ανάγκες της τρίτης ηλικίας, των ΑΜΕΑ και των συμπολιτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Γιατί Βάζω
Υποψηφιότητα

Συμπορεύομαι με τον Γιώργο Χατζηδάκη, καθώς είναι ένας άνθρωπος ηθικός με αποδεδειγμένη γνώση διοίκησης και εμπειρία αλλά και ανιδιοτελή αγάπη για την Ηλιούπολη και τους κατοίκους της, που έχει σχέδιο και πρόγραμμα για να πάμε την Ηλιούπολη ακόμα πιο ψηλά!

Η Πρόσφατη Δράση Της Υποψήφιας

ΣΕΛΙΔΑ 10 ΚΕΝΤΡΙΚΗ Αλεξάνδρα Αργυρού
Aυτοί Είναι Οι 88 Υποψήφιοι Του Γιώργου Χατζηδάκη Στην Ηλιούπολη (ΛΙΣΤΑ)

Eίσαι υποψήφια/ος;

Φτιάξε το δικό σου προφίλ, με όλες τις πληροφορίες που εσύ θέλεις και χρησιμοποίησε το ως το προσωπικό σου προεκλογικό website.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ