Facebook Pixel

ΕκλογεΣ 2019

Αυτοί Είναι Οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι Ηλιούπολης – Τα Βιογραφικά Τους

To ilioupolinews παρουσιάζει τα βιογραφικά των 7 υποψήφιων Δημάρχων Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Αυτοί Είναι Οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι Ηλιούπολης – Τα Βιογραφικά Τους

Τελευταία ενημέρωση κειμένου: 3/5/2019

Οι εκλογές πλησιάζουν και  η Ηλιούπολη μετρά 9 υποψήφιους που θα διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο.

Το ilioupolinews, παρουσιάζει τα βιογραφικά όλων των υποψηφίων Δημάρχων καθώς και τις video συνεντεύξεις που κατάφερε να βιντεοσκοπήσει στον περιορισμένο διαθέσιμο χρόνο έως τις ελογές.

Γαβριήλ Αραμπατζής

Arabatzis Landscape Αυτοί Είναι Οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι Ηλιούπολης - Τα Βιογραφικά Τους

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής, είναι διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων – Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης σε Τεχνολογίες Συστημάτων Μικροηλεκτρονικής και Πληροφορικής από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και Μεταπτυχιακό στα Τεχνοοικονομικά Συστήματα (Διατμηματικό Πρόγραμμα από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς).

Εργάστηκε στο εργαστήριο επεξεργασίας εικόνας και πολυμέσων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στο Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας και η τρέχουσα θέση του είναι στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας.
Έχει διδάξει πληροφορική σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ως μόνιμος εκπαιδευτικός (ΑΣΕΠ 2000), σε Στρατιωτική Σχολή, σε ΙΕΚ, σε ΚΕΚ, στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε.) Ηλιούπολης και στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Καισαριανής, Δάφνης – Υμηττού και Ζωγράφου.

Έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε επιστημονικά συνέδρια, ημερίδες και ως ερευνητής σε Ελληνικά και Ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα.

Έχει συμμετάσχει στην κατάρτιση προγράμματος εκπαίδευσης ενηλίκων με θέμα «Κατάρτιση αιρετών εκπροσώπων πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις νέες τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών» καθώς και στην εκπαίδευση αυτών στο Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης . Έχει συμμετάσχει ως μέντορας στο crowdhackathon #smartcity κατά τα έτη 2017 και 2018.

Έχει διατελέσει:

  • δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης από τον Ιανουάριο 2007 έως και τον Αύγουστο του 2014,
  • πρόεδρος της Δημοτικής Κατασκευαστικής Επιχείρησης του Δήμου Ηλιούπολης (ΔΕΚΕΗΛ) το 2007,
  • αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης το 2008 και το 2009,
  • αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Ηλιούπολης το 2010,
  • αντιπρόεδρος της επιτροπής ποιότητας ζωής του Δήμου Ηλιούπολης το 2013 και το 2014,
  • μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Αγωγής Φροντίδας και Αλληλεγγύης Δήμου Ηλιούπολης “ΠΑΥΛΟΣ ΠΕΝΤΑΡΗΣ”. από το 2011 μέχρι και το 2014.
  • Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης  από το 2014 μέχρι και το 2018

Δείτε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε στο ilioupolinews.

Βασίλης ΒαλασόπουλοςValasopoulos Αυτοί Είναι Οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι Ηλιούπολης - Τα Βιογραφικά Τους

Ο Βασίλης Βαλασόπουλος γεννήθηκε στην Ηλιούπολη το 1959.

Είναι παντρεμένος με την Δώρα Ρίζου και έχει δύο παιδιά. Έχει σπουδάσει Οικονομικά και Πολιτικές Επιστήμες.

Έχει διατελέσει στέλεχος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης καθώς και σύμβουλος στα Υπουργεία Εθνικής Οικονομίας, Εξωτερικών και Δημόσιας Τάξης.

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης, Περιφερειάρχης Κρήτης, Κεντρικής Μακεδονίας, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ Γ. Παπανδρέου. Ήταν μέλος της Γραμματείας του Τομέα Εσωτερικών του ΠΑ.ΣΟ.Κ και διευθυντής της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε στο ilioupolinews.

Τάσος Ευσταθίου

efstathiou Αυτοί Είναι Οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι Ηλιούπολης - Τα Βιογραφικά Τους

Ο Τάσος Ευσταθίου γεννήθηκε στην Νεμέα Κορινθίας, σπούδασε Μηχανολόγος – Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και έχει δύο παιδιά τα οποία σπουδάζουν.

Ζει και εργάζεται στην Ηλιούπολη εδώ και σαράντα περίπου χρόνια, έχοντας γραφείο Τεχνικών Μελετών.

Σήμερα, είναι Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων, ενός από τους μεγαλύτερους Επιστημονικούς Συλλόγους της χώρας και μέλος της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. (1ος εκλεγμένος Πανελλαδικά στην Επιστημονική Επιτροπή των Μηχανολόγων).

Έχει διατελέσει Διοικητής του Ο.Σ.Ε. (Σιδηρόδρομοι). Επίσης διετέλεσε Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, όπου άφησε το προσωπικό του στίγμα, προτείνοντας, σχεδιάζοντας, μελετώντας και εκτελώντας διάφορα σημαντικά έργα στην πόλη μας.

Από το 1998 έως και σήμερα εκλέγεται ανελλιπώς Δημοτικός Σύμβουλος, ασχολούμενος συστηματικά με τα θέματα της πόλης του.

Είχε εκλεγεί επίσης Πρόεδρος του 9ου (Κεντρικού) Συνοικιακού Συμβουλίου, συγκροτώντας στο παρελθόν Συναινετικό Διαπαραταξιακό προεδρείο.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε στο ilioupolinews.

Χρήστος Κοκοτίνης

2014 05 24 kokotinis omilia Αυτοί Είναι Οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι Ηλιούπολης - Τα Βιογραφικά Τους

Ο Χρήστος Βασιλείου Κοκοτίνης γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1955 στους Δομιανούς Ευρυτανίας από γονείς αγρότες.

Το 1966 η οικογένεια εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Απόφοιτος Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά. Από το έτος 1995 κατοικεί στην Ηλιούπολη. Σε όλη τη διάρκεια της φοιτητικής του ζωής εργάστηκε ως λογιστής σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, ενώ από το έτος 1984 έως σήμερα εργάζεται ως Ορκωτός Ελεγκτής – Λογιστής.

Από την αρχή της φοιτητικής του ζωής ανέπτυξε πολιτική και κοινωνική δράση στο χώρο της αριστεράς. Διετέλεσε Πρόεδρος Ευρυτάνων φοιτητών από το 1975 έως το 1977.  Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανευρυτανικής ένωσης από το 1978 έως 1980 Από το 2004 έως το 2007 ήταν εκλεγμένο μέλος του Συμβουλίου των αντιπροσώπων (Σ.Τ.Α.) του Οικονομικού Επιμελητηρίου Από το 2008 έως σήμερα συμμετέχει ως εκπρόσωπος του Οικονομικού Επιμελητηρίου σε Επιτροπές του Αναπτυξιακού Νόμου 3299/2004 στη γνωμοδοτική επιτροπή Περιφέρειας Αττικής.

Έχει διδάξει σε σεμινάρια στους Ο.Τ.Α. (Αναλυτική λογιστική), στη Νομαρχία Αθηνών (φορολογικά και λογιστικά θέματα) καθώς και σε ιδιωτικές εταιρείες. Έχει πραγματοποιήσει ελέγχους σε Δήμους και Δημοτικές επιχειρήσεις στα πλαίσια των επαγγελματικών του εργασιών.

Παντρεμένος με τη Σταυροπούλου Κωνσταντίνα καθηγήτρια φιλόλογο και πατέρας δύο παιδιών, μαθητών Λυκείου.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε στο ilioupolinews.

Πέτρος Μανιάτης

petros maniatis Αυτοί Είναι Οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι Ηλιούπολης - Τα Βιογραφικά Τους

Ο Πέτρος Μανιάτης  είναι ο επικεφαλής της νεοσύστατης παράταξης “Μαχόμενη Ηλιούπολη”. Πρόκειται για μία δημοτική παράταξη με ανατρεπτικό και αντι-καπιταλιστικό πολιτικό χαρακτήρα.

Γεννηθηκε και μεγαλωσε στην Κυλληνη Ηλείας.

Σπουδασε στην ΑΣΟΕΕ και ήταν μελος του ΔΣ του φοιτητικου συλλογου απο το 2005 και μελος της ΕΑΑΚ απο το 2003. Με συμμετοχη στο κινημα των καταληψεων του 2006-2007 για τον νομο πλαισιο κ το αρθρο 16, καθως και μελος του συντονιστικου συνελευσεων. Με το περας των σπουδων του εργάζεται ως μισθωτος λογιστής, ενω διετέλεσε μελος του δσ της ενωσης λογιστων ελεγκτων Πειραια-Αττικης για 2 θητείες.

Κατοικεί στην Αγία Μαρινα Ηλιουπολης απο το 2013.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε στο ilioupolinews.

Γιώργος Σόφης

sofis Αυτοί Είναι Οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι Ηλιούπολης - Τα Βιογραφικά Τους

Ο κ. Σόφης είναι δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης με την παράταξη “Αριστερή Πρωτοβουλία”. Είναι καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και έχει εδώ και πολλά χρόνια έντονη συνδικαλιστική δράση.

Τον Μάρτιο του 2019 ανακοίνωσε εκ νέου την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Ηλιούπολης.

Αποστόλης Στασινόπουλος

stasinopoulos xatzidakis Αυτοί Είναι Οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι Ηλιούπολης - Τα Βιογραφικά Τους

Ο Αποστόλης Στασινόπουλος είναι γεννημένος το 1993. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος εκπαιδευτικής και κοινωνικής πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου και έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Από νεαρή ηλικία έχει αναπτύξει έντονη πολιτική και κοινωνική δράση στην Ηλιούπολη, ενώ το 2018 ανακοίνωσε για πρώτη φορά την υποψηφιότητα του ως δήμαρχος Ηλιούπολης με την παράταξη “Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη”. Ήταν ενεργό μέλος του ελεύθερου χώρου “Συνεργείο” που το 2013 δέχθηκε επίθεση από τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε στο ilioupolinews.

Αναστασία Τσατσούλη

anastasia tsatsouli Αυτοί Είναι Οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι Ηλιούπολης - Τα Βιογραφικά Τους

H Τασία Τσατσούλη είναι 57 ετών. Είναι Δημοτική σύμβουλος του Δήμου Ηλιούπολης από το 2010. Είναι Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και υπεύθυνη της Διατμηματικής Επιτροπής του Κόμματος για την τοπική διοίκηση. Βρεφονηπιοκόμος στο επάγγελμα, με συνδικαλιστική δράση στο Ιδρυμα Βρεφονηπιακών Σταθμών Αθήνας.

Γιώργος Χατζηδάκης

1654404 652952534769472 1474546433 n Αυτοί Είναι Οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι Ηλιούπολης - Τα Βιογραφικά Τους

Ο Γιώργος Χατζηδάκης γεννήθηκε το 1976 και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη.

Είναι Οικονομολόγος, απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, από το Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών (ΔΕΟΣ) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Reading της Μ. Βρετανίας. Είναι επιτυχημένος επαγγελματίας με δραστηριότητα 20 ετών στον ιδιωτικό τομέα.

Ως μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών «Σωτήρης Πέτρουλας» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και εκπρόσωπος φοιτητών στη Σύγκλητο και το Πρυτανικό Συμβούλιο, διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στο φοιτητικό κίνημα.

Από τη θέση του Γραμματέα της ΠΑΣΠ Οικονομικού Πανεπιστημίου για δύο χρόνια, οδήγησε την παράταξη στην πρώτη της νίκη το 1998 και στη συνέχεια αναδείχθηκε Γραμματέας ΠΑΣΠ ΑΕΙ Αθήνας. Το 2011 εκλέχτηκε μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και το 2013 ανέλαβε χρέη οικονομικού επόπτη. Σήμερα είναι Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΑΣΚ Οικονομολόγων.

Τον Ιανουάριο του 2012 ανέλαβε χρέη Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και τον Ιανουάριο του 2013 Αντιδημάρχου Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε στο ilioupolinews.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

6 σχόλια στο άρθρο “Αυτοί Είναι Οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι Ηλιούπολης – Τα Βιογραφικά Τους
  1. Ο/Η Βασίλης λέει:

    Κοιτάζεις τους υποψήφιους και καταλαβαίνεις απόλυτα γιατί η Ηλιούπολη κάνει 10 βήματα πίσω και 1 μπροστά…
    Περιμένει ο λαός από άτομα που δεν έχουν κολλήσει ούτε μισό ένσημο στη ζωή τους να τον νιώσει και να του λύσει τα προβλήματα. Γαλουχημένοι μέσα στα αμφιθέατρα και στο δημόσιο.

  2. Ο/Η Κωστας λέει:

    ΑΡΑΠΑΤΖΗΣ .ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΗΡΕΜΟΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΗΡΕΜΟΣ. ΜΕ ΟΡΑΜΑ. ΝΑΙ.

  3. Ο/Η Κώστας νοτια λέει:

    Κανένας. Όλοι για τα μπάζα. Νταξ οι πρώτοι 3 τουλάχιστον είναι σοβαροί. Η άλλη η Κομμούνα η ανεπαγγελτη κ ο αναρχομπαχαλακης τι θέλουν εδώ; Ήμαρτον. Την επόμενη 4αετια κατεβαίνω εγώ γατάκια. Σβήστε το σχόλιο βλάκες φασιστες του ηλιουποληνιουζ μπορείτε.

    1. Ο/Η Βασίλης λέει:

      Οι τρεις πρώτοι σοβαροί;; Seriously?? Ο νεοέλληνας ακόμα και τώρα την ΠΑΣΟΚΑΡΑ δεν την έχει βγάλει από την καρδιά του.

  4. Ο/Η Τζένη λέει:

    Αραμπατζής και Βαλασόπουλος, κάνουν προεκλογικό αγώνα με ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ.

    ΓΟυρονοπούλες στα καφενεία, ρακές, άντε τους εύχομαι και πάγκο σε εμποροπανηγυρη….

    Μιλάμε για σύγχρονη διοίκηση με πρόγραμμα και κυρίως ΌΡΑΜΑ…

  5. Ο/Η θανασης λέει:

    εαν τον δειτε τον κυριο Μωραιτη πειτε μου…Τοσα χρονια τον εχει δει καποιος απο εσας σαν φυσικη παρουσια καπου????μονο φωτογραφια σε πανο και φυλλαδια καθως και ενα προφιλ στο fb!!!!μηπως ειναι φανταστικος χαρακτηρας καποιυ και μας δουλευει τοσα χρονια???πειτε μου τον εχει δει ποτε καποιος απο εσας????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ