Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Χιλιάδες Παιχνίδια Σε Μαθητές Σχολείων Από Τον Δήμο Ηλιούπολης

«2.520 παιχνίδια μοιράστηκαν στα παιδία των Δημοτικών Σχολείων και των Βρεφονηπιακών Σταθμών της Ηλιούπολης».

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Χιλιάδες Παιχνίδια Σε Μαθητές Σχολείων Από Τον Δήμο Ηλιούπολης

Χιλιάδες παιχνίδια σε μικρά παιδιά μοίρασε ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Λάνασσα υπέρ παιδιών με καρκίνο.

Την περασμένη Δευτέρα 20/12 ο Δήμαρχος της Πόλης μαζί με τους συνεργάτες του, επισκέφτηκαν τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας μοιράζοντας παιχνίδια σε όλους μαθητές. Τα παιχνίδια προήλθαν απο δωρεά του συλλόγου «Λάνασσα», και προμηθεύτηκαν εντελώς δωρεάν από την εταιρεία παιχνιδιών «MATTEL», ώστε να διανεμηθούν από τις υπηρεσίες του δήμου, σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά της πόλης μας γίνετε, αλλά και σε διάφορους ναούς παράλληλα με την δράση του «Όλοι μαζί μπορούμε».

«Δράσεις Αγάπης και Αλληλεγγύης όπως η συγκεκριμένη, αποδεικνύουν την αξία και την αποτελεσματικότητα της συνεργασίας του Δήμου Ηλιούπολης και των συλλογικοτήτων και οργανώσεων αλληλεγγύης προς όφελος της κοινωνίας και πιστεύουμε ότι θα συνεχιστούν και θα πληθύνουν», επεσήμανε στην ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Ηλιούπολης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ