Facebook Pixel

Δημοτικα

Γ. Χατζηδάκης: «Άστοχη Η Ανακοίνωση Ψυρρόπουλου Για Το Σχέδιο Έκτακτης Αντιμετώπισης Καθαριότητας»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Γ. Χατζηδάκης: «Άστοχη Η Ανακοίνωση Ψυρρόπουλου Για Το Σχέδιο Έκτακτης Αντιμετώπισης Καθαριότητας»

Τη δική της απάντηση στο κάλεσμα του Δημάρχου Στάθη Ψυρρόπουλου προς τους πολίτες και εθελοντές για τον καθαρισμό της πόλης δίνει η παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου Γ. Χατζηδάκη μέσω ανακοίνωσης.

Ο τέως Δήμαρχος χαρακτηρίζει την κίνηση του κ. Ψυρρόπουλου «άστοχη», τονίζοντας πως ο νέος Δήμαρχος, αντί να καλεί τους πολίτες να συνδράμουν στην προσπάθεια της καθαριότητας, θα πρέπει να κάνει μια σειρά από κινήσεις για τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

«Επειδή η καθαριότητα δεν είναι παιχνίδι επικοινωνιακό, αυτό που αναμέναμε από τη διοίκηση του κ. Ψυρρόπουλου, ήταν: 1.Να προσπαθήσει να οργανώσει καλύτερα και να ενισχύσει προσωρινά τα προγράμματα της αποκομιδής των πάσης φύσεως απορριμμάτων, 2. Να εξασφαλίσει κάθε πρόσθετο μέσο ώστε να υποβοηθηθεί το έργο της αποκομιδής, 3. Να ζητήσει από τους δημότες μας, αντί να μαζέψουν οι ίδιοι εθελοντικά τα απορρίμματα, να βοηθήσουν συνεργαζόμενοι με τον Δήμο, περιορίζοντας για ένα μικρό διάστημα π.χ. τα κλαδέματα και την πλήρη προσαρμογή τους στο ημερήσιο και εβδομαδιαίο πρόγραμμα της απομάκρυνσης ογκωδών απορριμμάτων», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Μάλιστα, η παράταξη του τέως Δημάρχου αναφέρεται στην ενίσχυση του δημοτικού στόλου την οποία κατάφερε επί των ημερών της μέσω του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 2». Ο Δήμος, έχει αρχίσει να προμηθεύεται ήδη νέα οχήματα, μεταξύ των οποίων:

  • Έξι νέα απορριμματοφόρα τύπου πρέσας χωρητικότητας 12m3 x 2 οχήματα, 10m3 x 1 όχημα και 6m3 x 3 οχήματα, αντίστοιχα.
  • Ένα Πλυντήριο κάδων απορριμμάτων χωρητικότητας νερού 4.000 λίτρων.
  • Έναν ελκυστήρα (τράκτορα) τύπου 6X4.
  • Ένα ημιρυμουλκούμενο, απορριμματοκιβώτιο με αυτόνομο σύστημα συμπίεσης απορριμμάτων άνω φόρτωσης χωρητικότητας 56 m3.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ