Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Συνωστισμός Έξω Από Το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης – Τηλεοπτική Παρέμβαση Του Δήμαρχου (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνωστισμός Έξω Από Το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης – Τηλεοπτική Παρέμβαση Του Δήμαρχου (VIDEO)

Εικόνες συνωστισμού και μη-τήρησης των απαραίτητων αποστάσεων παρατηρούνται τα πρωϊνά έξω από το κέντρο υγείας Ηλιούπολης, το οποίο έχει μετατραπεί -σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα- σε εμβολιαστικό κέντρο.

Το κέντρο υγείας, το οποίο λειτουργεί πλέον μόνο με 23 γιατρούς (από 108 το 2009) έχει μειώσει δραματικά τις παροχές σε ασφαλισμένου μέσω ραντεβού, καθώς η συντριπτική πλειονότητα των γιατρών αξιοποιούνται για τις ανάγκες της εμβολιαστικής κάλυψης. Μέσα στον χώρο του κέντρου υγείας, εκτός από τις -ελάχιστες πλέον- παροχές πρωτοβάθμιας υγείας, λειτουργούν 4 εμβολιαστικά κέντρα, γεγονός που κάνει την κατάσταση ασφυκτική.

Με τηλεοπτική του παρέμβαση στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ANT1, o Δήμαρχος Ηλιούπολης έκανε λόγο για «επικίνδυνη κατάσταση» συνωστισμού, επισημαίνοντας μάλιστα πως η εικόνα θα επιδεινωθεί λόγω της αύξησης των εμβολιαστικών κέντρων από 4 σε 8 τις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε το video:

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ