Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Βολές Ψυρρόπουλου Κατά Της Δημοτικής Αρχής Για Την Παιδεία & Τα Σχολεία Στην Ηλιούπολη

Ερωτήματα σχετικά με την διαχείριση των σχολείων και το πλάνο της δημοτικής αρχής για την παιδεία στην πόλη απηύθυνε με ανάρτηση του ο δημοτικός σύμβουλος.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Βολές Ψυρρόπουλου Κατά Της Δημοτικής Αρχής Για Την Παιδεία & Τα Σχολεία Στην Ηλιούπολη

Σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την παιδεία και τα σχολεία στην Ηλιούπολη άσκησε ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Στάθης Ψυρρόπουλος.

Με αφορμή το περιστατικό έλλειψης θέρμανσης στο 8ο και 17ο δημοτικά σχολεία Ηλιούπολης, ο κ. Ψυρρόπουλος ανέβασε τους τόνους της αντιπαράθεσης, κάνοντας λόγο για προχειρότητα της δημοτικής αρχής και πολιτική χωρίς προσανατολισμό από την αρμόδια αντιδήμαρχο.

Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει τη διαχείριση των σχολικών μονάδων “αναποτελεσματική” από πλευράς του Δήμου, ενώ παράλληλα, αναφερόμενος στο παραπάνω περιστατικό, εγκαλεί τον αντιδήμαρχο κ. Σεφτελή για «ανακάλυψη αοράτων εχθρών βάζοντας στο στόχαστρο εκπαιδευτικούς και γονείς», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Που πάει η παιδεία στην Ηλιούπολη;» είναι το κεντρικό ερώτημα που απευθύνει ο κ. Ψυρρόπουλος στην ανακοίνωση του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως θα ζητήσει εξηγήσεις στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ