Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Βολές Κατά Πανταζόπουλου Για Τον ΠΑΟΔΗΛ Από Την Παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη”

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Βολές Κατά Πανταζόπουλου Για Τον ΠΑΟΔΗΛ Από Την Παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη”

Σκληρή γλώσσα κατά του προέδρου του ΠΑΟΔΗΛ χρησιμοποίησε η ανακοίνωση της παράταξης “Πρώτα Η Ηλιούπολη”, με αφορμή την εισήγηση του στο δημοτικό συμβούλιο.

Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στην ανακοίνωση της υπεραμύνεται του έργου της πρώην δημοτικής αρχής στον τομέα του αθλητισμού και του πολιτισμού στην πόλη, κατηγορώντας τον Δημήτρη Πανταζόπουλο για ασυνέπεια λόγων, καθώς όπως ισχυρίζεται η ανακοίνωση “Είναι ο ίδιος άνθρωπος που περιφερόταν στην Πόλη και έλεγε ότι είναι μια κατεστραμμένη και έρημη πόλη”.

«Είναι ο ίδιος που καταψήφισε τον Προϋπολογισμό του Δήμου, παρότι οι προτάσεις του γίνανε αποδεκτές από τη Διοίκησή μας.
Είναι ο ίδιος που επί δέκα χρόνια, επειδή οι Ηλιουπολίτες δεν τον εξέλεξαν Δήμαρχο, υπονόμευσε συστηματικά το έργο της Παράταξής μας, μαζί με τους συνοδοιπόρους του στο ΕΝΑΚ» αναφέρει η ανακοίνωση, ενώ συνεχίζει παρουσιάζοντας όλο το 9ετές έργο της παράταξης του Βασίλη Βαλασόπουλου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ