Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Βολές “ΗλιουπΟλοι Μαζί” Κατά Βαλασόπουλου: «Ο “Περιβαλλοντικά Ευαίσθητος” Δήμαρχος Γεμίζει Μπάζα Τον Υμηττό»

Σε μία σκληρή ανακοίνωση με αφορμή τα εγκαίνια του κέντρου περιβαλλοντικής εκπαίδευσης προχώρησε η παράταξη “ΗλιουπΌλοι Μαζί”.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Βολές “ΗλιουπΟλοι Μαζί” Κατά Βαλασόπουλου: «Ο “Περιβαλλοντικά Ευαίσθητος” Δήμαρχος Γεμίζει Μπάζα Τον Υμηττό»

Σε μία σκληρή ανακοίνωση με αφορμή τα εγκαίνια του κέντρου περιβαλλοντικής εκπαίδευσης προχώρησε η παράταξη “ΗλιουπΌλοι Μαζί“.

Η ανακοίνωση της παράταξης του Γιώργου Χατζηδάκη χρησιμοποιεί σκωπτικό ύφος για να σχολιάσει τα εγκαίνια του κέντρου, αναφέροντας σε πως πίσω από την “ψεύτικη” περιβαλλοντική ευαισθησία, βρίσκονται εικόνες που δεν τιμουν την πόλη. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση κάνει λόγο για το μπάζωμα του πίσω μέρους του περιβαλλοντικού κέντρου που βρίσκεται μέσα στο Βουνό, ενώ παρουσιάζει και άλλες παρόμοιες εικόνες εγκατάλειψης από τον ΣΜΑ (Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμάτων) όπου έχουν συγκεντρωθεί μπάζα, σκουπίδια και εγκαταλελειμμένα οχήματα.

“Για ακόμη φορά προσπαθεί να παραπλανήσει τους συμπολίτες μας καθώς και φορείς που έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα της οικολογίας, του περιβάλλοντος και της προστασίας του μοναδικού πνεύμονα ζωής για την πόλη μας, του Υμηττού”, αναφέρει η ανακοίνωση, παρουσιάζοντας στη συνέχεια το πλήρες πρόγραμμα της παράταξης για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση στην Ηλιούπολη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Βολές “ΗλιουπΟλοι Μαζί” Κατά Βαλασόπουλου: «Ο “Περιβαλλοντικά Ευαίσθητος” Δήμαρχος Γεμίζει Μπάζα Τον Υμηττό»
  1. Ο/Η ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ λέει:

    Με παλιές φωτογραφίες από άλλες περιοχές (στην πλειοψηφία τους) κάνετε, και καλά, “αντιπολίτευση”;;;;
    Γελάει ο κόσμος…
    Στην τελική, μιας και γίνατε όλοι όψιμοι οικολόγοι, βάλτε τον Τσάκωνα και τον κύριο Fake News της πόλης μας (δικά σας λόγια αναφέρω…), που βγάζει τις φωτογραφίες, να τα μαζέψουν σαν ευαίσθητες ψυχές που είναι… Χα, χα, χα, χα, χα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ