Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Kάλεσμα Για Βοήθεια Στις Πληγείσες Περιοχές Της Θεσσαλίας Με Πρωτοβουλία Των Rebels 9

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Kάλεσμα Για Βοήθεια Στις Πληγείσες Περιοχές Της Θεσσαλίας Με Πρωτοβουλία Των Rebels 9

Για ακόμα μια φορά, οι οργανωμένοι του Γ.Σ Ηλιούπολης, Rebels 9 δείχνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους για τους συναθρώπους μας στη Θεσσαλία που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες, συλλέγοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Από τη Δευτέρα 18/9 έως και την Παρασκευή 23/9, οι Rebels απευθύνουν κάλεσμα στους Ηλιουπολίτες να προσκομίσουν τα εξής ήδη σε δύο σημεία στην πόλη:

▪️Εμφιαλωμένα νερά και χυμοί μακράς διαρκείας. Τρόφιμα μακράς διάρκειας, όπως γάλατα, κονσέρβες, βρεφικά γάλατα και κρέμες, ζυμαρικά, δημητριακά κ.ά.

▪️Κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλάρια, υπνόσακοι).

▪️Ρουχισμός ( να είναι πλυμένα και διπλωμένα και έως ελαφρώς μεταχειρισμένα) και υποδήματα.

▪️Είδη προσωπικής και ατομικής υγιεινής.

▪️Είδη Α΄ Βοηθειών (Οροί-Γάζες-Χανζαπλάστ κά).

▪️Σχολικά είδη.

Τα είδη θα συγκεντρώνονται τόσο στα γραφεία του Γ.Σ.Η. (Τυρταίου 1-3, 18:00- 20:00), όσο και στο Οινοπωλείο Διόνυσος (Αγ.Μαρινας 29, 18:00- 21:00 )

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι Rebels «Πότε δεν μείναμε στα λόγια και για ακόμα μια φορά είμαστε έτοιμοι να δείξουμε την αλληλεγγύη μας με πράξεις. Κατόπιν λοιπόν ομοφωνίας των μελών μας αποφάσισαμε την συλλογή αγαθών για τους πληγέντες τής Θεσσαλίας τα οποία θα παραδοθούν από μέλη μας τις επόμενες μέρες στις πληγείσες περιοχές».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ