Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Στο Πλευρό Των Τοπικών Καταστημάτων Η Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» – Δράσεις Σε Όλη Την Πόλη (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στο Πλευρό Των Τοπικών Καταστημάτων Η Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» – Δράσεις Σε Όλη Την Πόλη (VIDEO)

Μια συμβολική πρωτοβουλία στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων ανέλαβε η παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη».

Με αφορμή την επανέναρξη λειτουργίας του λιανεμπορίου, αντιπροσωπεία της παράταξης με επικεφαλής τον Στάθη Ψυρρόπουλο επισκέφθηκαν καταστήματα της πόλης συνομιλώντας με τους ιδιοκτήτες τους, ευχόμενοι «καλή επάνοδο» και ακούγοντας προσεκτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της πανδημίας. Μάλιστα, ως μια συμβολική κίνηση, τα στελέχη της παράταξης προσέφεραν στους καταστηματάρχες ένα μπουκάλι αντισηπτικό, με την υπόσχεση να φέρουν τα ζητήματα του εμπορικού κόσμου στο δημοτικό συμβούλιο.

Στο video μίλησε και ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ηλιούπολης κ. Θανάσης Μπίρλης, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει το επιχειρεί λόγω της πανδημίας, επισημαίνοντας πως η τοπική αγορά χρειάζεται άμεση στήριξη.

Οι επαφές της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» με τους καταστηματάρχες της πόλης θα συνεχιστούν, καθώς το προσεχές Σαββατοκύριακο εκπρόσωποι της θα επισκεφθούν καταστήματα στην Αγία Μαρίνα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ