Facebook Pixel

Video

Ένα Βίντεο Από Τους Πανηγυρισμούς Της Εθνικής Στην Τουρκία Με «Άρωμα» Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ένα Βίντεο Από Τους Πανηγυρισμούς Της Εθνικής Στην Τουρκία Με «Άρωμα» Ηλιούπολης

Τεράστια χαρά προξένησε στον φίλαθλο κόσμο της χώρας η επικράτηση της εθνικής μας ομάδας επί της Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου μπάσκετ, με τους ίδιους τους μπασκετμπολίστες να πανηγυρίζουν την μεγάλη νίκη στα αποδυτήρια της αποστολής στο τέλος του αγώνα.

 Η εθνική ομάδα κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα 3 ημερών την Τουρκία με 76-67 και έχει τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τα πανηγύρια είχαν μάλιστα και τοπικό άρωμα, καθώς ανάμεσα στους «μπουγελωμένους» από τη σαμπάνια της νίκης ήταν και ο Ηλιουπολίτης Δημήτρης Ευαγγέλου, ο οποίος κατέχει νευραλγική θέση στο διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ο κ. Ευαγγέλου άφησε για λίγα λεπτά στην άκρη τη θεσμική του ιδιότητα και πανηγύρισε σαν μικρό παιδί μαζί με τους αθλητές που μας έκαναν υπερήφανους με τη μεγάλη τους νίκη, τραγουδώντας το χαρακτηριστικό «Ελας ολε, δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ!»

Δείτε το video:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ