Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Βγήκαν «Κουμπούρια» Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Βγήκαν «Κουμπούρια» Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης

Ανέβηκαν οι τόνοι της πολιτικής αντιπαράθεσης στο δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού του 2023, με 2 αιρετούς να ανταλλάσσουν προσωπικούς χαρακτηρισμού σε έντονο ύφος σε ζωντανή μετάδοση.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την τοποθέτηση του, ο επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» Στάθης Ψυρρόπουλος, εγκάλεσε τον αντιδήμαρχο κ. Σεφτελή για τον στολισμό της πόλης, αφήνοντας να εννοηθεί πως συγκεκριμένα σημεία της πόλης όπου διαμένουν αντιδήμαρχοι έχουν στολιστεί περισσότερο από άλλες γειτονιές. Η αποστροφή αυτή προκάλεσε την έκρηξη του κ. Σεφτελή, ο οποίος πέταξε το γάντι στον κ. Ψυρρόπουλο, αναφερόμενος σε «κουμπούρια» και όπλα τα οποία ισχυρίζεται πως διαθέτει δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του στο σπίτι του. Μάλιστα, ο κ. Σεφτελής αναφέρθηκε και σε δικαστική υπόθεση που αφορά στο συγκεκριμένο θέμα, με την ένταση να παίρνει ανεξέλεγκτη κατάσταση.

Τις εντάσσεις προσπάθησε να καταλαγιάσει ο κ. Ευσταθίου, ο οποίος ζήτησε να μην καταγραφούν στα πρακτικά οι εκρηκτικοί διάλογοι, ενώ ο Δήμαρχος ζήτησε να καταγραφούν τα πάντα, τονίζοντας χαρακτηριστικά «Να παραμείνουν τα πάντα στα πρακτικά για να δουν οι πολίτες το ποιον ορισμένων αιρετών της αντιπολίτευσης».

Το κλίμα βελτιώθηκε οταν ο πρόεδρος ζήτησε από τους συμμετέχοντες στον έντονο διάλογο να σταματήσουν τις αντεγκλήσεις, με τη συνεδρίαση να συνεχίζεται κανονικά.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ