Facebook Pixel

Τοπικα

Βανδαλισμοί Στην Κεντρική Πλατεία Ηλιούπολης – Καταγγέλλει Σαμποτάζ Ο Δήμαρχος

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Βανδαλισμοί Στην Κεντρική Πλατεία Ηλιούπολης – Καταγγέλλει Σαμποτάζ Ο Δήμαρχος

Εκτενείς ζημιές σημειώθηκαν χθες βράδυ στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης, με τους δράστες να βανδαλίζουν το συντριβάνι και τον περιβάλλοντα χώρο του.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Στάθης Ψυρρόπουλος, οι δράστες πέταξαν εντός του σιντριβανιού καρέκλες και άλλα ογκώδη αντικείμενα, ενώ κατέστρεψαν και την φρεσκοβαμένη, ξύλινη περίφραξη, σημειώνοντας ζημιές ακόμα και στον δημοτικό οδοφωτισμό. Ο ίδιος ο Δήμαρχος καταγγέλλει πως πίσω από την επίθεση βρίσκεται «ψευτικός λογαριασμός στο Facebook», δηλώνοντας μάλιστα πως έχει ζητήσει από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος τον εντοπισμό του δράστη.

«Είναι κρίμα για τους δημότες και κατοίκους, που κάποιοι προέβησαν σε εκτεταμένους βανδαλισμούς χθες το βράδυ μετά μάλιστα από σχετική ανάρτηση στο προσωπικό μου προφίλ που αναφερόταν στο συντριβάνι από ψεύτικο προφίλ», αναφέρει ο Δήμαρχος, ο οποίος προσθέτει: «Έχουν ήδη αναζητηθεί στοιχεία, υλικό από τις κάμερες και αναζητείται ο ιδιοκτήτης του ψεύτικου προφίλ από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος γιατί μόνο τυχαίο δεν είναι το σχετικό του σχόλιο στην ανάρτηση μου για τις διαβάσεις».

Σημειώνεται πως, πριν λίγες εβδομάδες, το συντριβανι της κεντρικής πλατείας είχε επισκευαστεί και ενισχυθεί με νέο εξοπλισμό ώστε να είναι ξανά λειτουργικό.

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Βανδαλισμοί Στην Κεντρική Πλατεία Ηλιούπολης – Καταγγέλλει Σαμποτάζ Ο Δήμαρχος
  1. Ο/Η shaman λέει:

    Και κάποιοι από εσάς όμως κατηγορούσατε προεκλογικά τον Χατζηδάκη ότι άφησε την πόλη απροστάτευτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ