Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Στην Οδό Αστυδάμαντος Ο Βαλασόπουλος – Λύση Για Τη Δυσοσμία Από Το Κοντέινερ Αποβλήτων (ΦΩΤΟ)

Την οδό Αστυδάμαντος στην Ηλιούπολη επισκέφθηκε με συνεργάτες του νωρίς σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, μετά από διαμαρτυρίες των κατοίκων.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Στην Οδό Αστυδάμαντος Ο Βαλασόπουλος – Λύση Για Τη Δυσοσμία Από Το Κοντέινερ Αποβλήτων (ΦΩΤΟ)

Την οδό Αστυδάμαντος στην Ηλιούπολη επισκέφθηκε με συνεργάτες του νωρίς σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος.

Ο δήμαρχος μετέβη στο σημείο που βρίσκεται ανάμεσα στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης, μετά από έντονα παράπονα και διαμαρτυρίες των κατοίκων για έντονη δυσοσμία που προέρχεται από το κοντέινερ αποβλήτων του σούπερ μάρκετ. Το πρόβλημα επικεντρώνεται αφενός στην έντονη μυρωδιά που προέρχεται από το κοντέινερ αλλά και στα υγρά απόβλητα του κοντέινερ, τα οποία κυλάνε σε όλο το μήκος της οδού και καταλήγουν μπροστά από το σχολείο, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα και επικίνδυνες υγειονομικές συνθήκες για τους μαθητές και τους κατοίκους.

Ο Βαλασόπουλος, μαζί με τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα καθαριότητας Χρήστο Καλλαρύτη διαπίστωσαν το πρόβλημα και δεσμεύθηκε για άμεση διευθέτηση του θέματος, το οποίο-αρχικά- θα αντιμετωπισθεί με την μετακίνηση του κάδου αλλά και την κατασκευή ειδικής υδρορροής που θα διαχειρίζεται τις υγρές παροχές αποβλήτων του κοντέινερ.

Επίσης, ενημέρωσε τους κατοίκους πως σύντομα θα διευθετηθεί και το ζήτημα της μετατροπής του σημείου σε οδό ήπιας κυκλοφορίας, καθώς το πρόβλημα με τα φορτηγά τροφοδοσίας του σουπερμάρκετ έχει διογκωθεί τα τελευταία χρόνια.

 

Valasopoulos astydamantos 02 e1542016070959 Στην Οδό Αστυδάμαντος Ο Βαλασόπουλος - Λύση Για Τη Δυσοσμία Από Το Κοντέινερ Αποβλήτων (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ