Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Τροχαίο Ατύχημα Στην Λεωφόρο Ηρώων Πολυτεχνείου (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Τροχαίο Ατύχημα Στην Λεωφόρο Ηρώων Πολυτεχνείου (ΦΩΤΟ)

Μία σφοδρή τροχαία σύγκρουση πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στη διασταύρωση των οδών Παύλου Πεντάρη και Ηρώων Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να καταλήξει στην διαχωριστική νησίδα και στο φανάρι.

Από την σύγκρουση, το Ι.Χ. υπέστη σοβαρές ζημιές ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του οδηγού.

2363B81F BCBE 438C 91B3 DDB2C7C7F973 Τροχαίο Ατύχημα Στην Λεωφόρο Ηρώων Πολυτεχνείου (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τροχαίο Ατύχημα Στην Λεωφόρο Ηρώων Πολυτεχνείου (ΦΩΤΟ)
  1. Ο/Η Δημότης λέει:

    Το πρόβλημα είναι πολύ απλό στην κατανόηση αλλά μάλλον ακραία δύσκολο στην επίλυση. Αφήνω αυτό εδώ το σχόλιο μήπως και το διαβάσει κάποιος αρμόδιος. Αρχικά ο δρόμος είναι διπλής κατεύθυνσης, όμως στο επίμαχο φανάρι όσοι έρχονται από την Αργυρουπόλεως, η δεξιά λωρίδα πηγαίνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δεξιά προς Παύλου Πεντάρη (άνοδος) ενώ όσοι θέλουν να συνεχίσουν ευθεία με κατεύθυνση προς πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως και διατηρούν την δεξιά λωρίδα παραβιάζουν τον κόκκινο σηματοδότη διότι δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι ΜΟΝΟ από την αριστερή λωρίδα συνεχίζεις ευθεία. Άρα έχουμε ένα δρόμο διπλής κατεύθυνσης με δύο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ φανάρια το ένα στα αριστερά σε οδηγεί ευθεία προς πλατεία ενώ αν σταθείς δεξιά, προς Παύλου Πεντάρη (άνοδος). Τα δύο φανάρια φυσικά δεν συγχρονίζονται, ανάβουν σε διαφορετικούς χρόνους πράσινο και οι οδηγοί που κατευθύνονται από Παύλου Πεντάρη (κάθοδος) προς Αργυρουπόλεως στην κατηφόρα δηλαδή κάνοντας αριστερά βρίσκουν αυτούς που δεν κατανοούν αυτό που εξηγώ παραπάνω και τους στέλνουν εκεί που δείχνουν οι φωτογραφίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ