Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Tρίτο Σοβαρό Τροχαίο Σε Πέντε Ημέρες Σε Διαστάυρωση-Καρμανιόλα Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Tρίτο Σοβαρό Τροχαίο Σε Πέντε Ημέρες Σε Διαστάυρωση-Καρμανιόλα Στην Ηλιούπολη

Ακόμα ένα σοβαρό τροχαίο προστέθηκε στη μακρά λίστα ατυχημάτων που συμβαίνουν συνεχώς στη διασταύρωση των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου & Πεντάρη στην Ηλιούπολη.

Το ilioupolinews τις τελευταίες 5 ημέρες έχει καταγράψει 3 σοβαρά τροχαία, από τα οποία προέκυψαν σοβαροί τραυματισμοί οδηγών. Στο σημερινό ατύχημα, για ακόμα μια φορά, οδηγός διερχόμενος από την Ηρώων Πολυτεχνείου με κατεύθυνση την κεντρική πλατεία αγνόησε το κόκκινο σηματοδότη που αφορούσε στην ευθεία πορεία προς την πλατεία, κινούμενος στο δεξί μέρος του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με κατερχόμενο ΙΧ από την Πεντάρη. Για τους Ηλιουπολίτες οδηγούς, το σημείο είναι γνωστό, καθώς γνωρίζουν πως η δεξιά λωρίδα του ρεύματος της Ηρ. Πολυτεχνείου προς την κεντρική πλατεία είναι αποκλειστικά για δεξιά στροφή προς την οδό Πεντάρη, ωστόσο για τους οδηγούς που δεν γνωρίζουν την περιοχή η σήμανση θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν σοβαρότατες υλικές ζημιές στα δύο οχήματα, με τους οδηγούς να είναι καλά στην υγεία τους. Το συγκεκριμένο τροχαίο είναι ακόμα ένα από τα δεκάδες που συμβαίνουν καθημερινά στο σημείο, με τους περιοίκους να έχουν χάσει την υπομονή τους και να ζητούν άμεση λύση για καλύτερη σήμανση από τους αρμόδιους φορείς.

Για τον κίνδυνο της συγκεκριμένης διασταύρωσης τοποθετήθηκε και η δημοτική παράταξη «Μαχόμενη Ηλιούπολη», η οποία με ανακοίνωσή της καλεί τους αρμόδιους να βρουν άμεση λύση στο πρόβλημα για να εξασφαλιστεί η οδική ασφάλεια και η προσβασιμότητα στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ