Facebook Pixel

Αθλητικα

Tρεις Ταλαντούχοι Πιτσιρικάδες Στο Ρόστερ Της ΠΑΕ Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Tρεις Ταλαντούχοι Πιτσιρικάδες Στο Ρόστερ Της ΠΑΕ Ηλιούπολη

Την ανακοίνωση τριών ταλαντούχων, νέων ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ηλιούπολη, ολοκληρώνοντας τις μεταγραφικές της κινήσεις ενόψει Superleague 2.

Πιο συγκεκριμένα, η Ηλιουπολίτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση των Στράτου Πασαλιμανιώτη (Tερματοφύλακα), τον Θανάση Ηλιόπουλου (Eπιθετικό), και τον Κωνσταντίνου Nτόι (αμυντικού), οι οποίοι έχουν ήδη ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ τους καλοσωρίζει και τους εύχεται καλή αρχή.

Τα Βιογραφικά Τους

Ο Στράτος Πασαλιμανιώτης είναι γεννημένος το 2000. Την περυσινή σεζόν αγωνιζόταν για τον Διαγόρα Ρόδου, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Φωστήρα και στον Πανιώνιο K19.

O γεννημένος στις 9/3/2004 Θανάσης Ηλιόπουλος αγωνίζεται ως επιθετικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί δύο σεζόν για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου (2020 και 2022) και ως δανεικός στις Σέρρες 1800. Ξεκίνησε την πορεία του από τις υποδομές του Απόλλωνα Σμύρνης, όπου και έπαιξε 1 σεζόν στην επαγγελματική ομάδα το 2021.

Ο Κωνσταντίνος Ντόι είναι 17 ετών και αγωνίζεται τόσο στην άμυνα όσο και στη μεσσαία γραμμή. Ο ταλαντούχος νεαρός την περυσινή σεζόν αγωνιζόταν στον ΑΟ Ιάσων, και αποτελεί την τελευταία μεταγραφική προσθήκη για την ομάδα της πόλης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ