Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Το Χρονικό Του Τραγικού Εγκλήματος Στην Ηλιούπολη – Τι Δείχνει Η Έρευνα Των Αρχών

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Το Χρονικό Του Τραγικού Εγκλήματος Στην Ηλιούπολη – Τι Δείχνει Η Έρευνα Των Αρχών

Στο φως έρχονται σταδιακά οι λεπτομέρειες του εγκλήματος που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Ηλιούπολης, με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, τα σενάρια είναι δύο, με το επικρατέστερο να είναι ο 35χρονος άνδρας να δολοφόνησε τη μητέρα του και να αυτοκτόνησε σε δεύτερο χρόνο. Και αυτό διότι οι αρχές, όταν μπήκαν στο σπίτι μετά από καταγγελία γειτόνων, εντόπισαν τη σορό της 60χρονης σε προχωρημένη σήψη, καθισμένη σε καρέκλα, με τη δολοφονία να τοποθετείται χρονικά 2 με 3 εικοσιτετράωρα πριν τον εντοπισμό των πτωμάτων.

Η άτυχη γυναίκα έφερε σφοδρό τραύμα από πυροβολισμό στο κρανίο, με μεγάλο μέρος του να έχει διαλυθεί, ενώ όπως αναφέρουν ιατροδικαστικές πηγές, ο 35χρονος γιος κατέληξε μετά από αιμορραγία, ξαπλωμένος στο κρεβάτι, με την αστυνομία να τον βρίσκει με μεγάλο τραύμα στο μάγουλό του. Σημειώνεται πως ο θάνατος των 2 ατόμων συνέβη με 2 έως 3 εικοσιτετράωρα διαφορά.

Οι γείτονες κάνουν λόγο για μια εσωστρεφή οικογένεια, με περιστασιακούς καυγάδες και για ανθρώπους που δεν έβγαιναν συχνά από το σπίτι.

Eξετάζεται Και Το Σενάριο Διπλής Δολοφονίας

Οι αστυνομικές αρχές εξέταζουν το ενδεχόμενο διπλής δολοφονίας από 3ο άτομο, ωστόσο, σύμφωνα με πηγές, στο σπίτι εντοπίστηκαν τόσο μετρητά όσο και κοσμήματα, στοιχεία που απορρίπτουν το ενδεχόμενο διάρρηξης. Το πρωί της Πέμπτης, σε δηλώσεις τους στα τηλεοπτικά συνεργεία, περίοικοι δήλωσαν πως άκουσαν ισχυρούς θορύβους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς την περασμένη Παρασκευή, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία επ’ αυτού.

Οι έρευνες συνεχίζονται από τις αρμόδιες αρχές.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ