Facebook Pixel

ΟδηγοΣ ΠοληΣ

Το «Νέο» Φροντιστήριο Διδάσκει Την Επιτυχία Και Στηρίζει Τους Μαθητές Εδώ Και 55 Χρόνια

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Το «Νέο» Φροντιστήριο Διδάσκει Την Επιτυχία Και Στηρίζει Τους Μαθητές Εδώ Και 55 Χρόνια

Ο φροντιστηριακός οργανισμός «Νέο» είναι από τους παλαιότερους και πιο αξιόπιστους σε όλη την Ελλάδα. Ξεκίνησε την πορεία του το μακρινό 1968 και έκτοτε έχει αφήσει το δικό του στίγμα στον χώρο της εκπαίδευσης, έχοντας εξασφαλίσει την επιτυχία για χιλιάδες μαθητές, ενώ ήδη αριθμεί 79 εκπαιδευτικά κέντρα σε όλη τη χώρα.

Οι αξίες του «Νέου» είναι σταθερές και διαχρονικές. Ο σεβασμός και η ειλικρίνεια  απέναντι στις οικογένειες που εμπιστεύονται την εκπαίδευση των παιδιών τους είναι αδιαπραγμάτευτες και για αυτό, ο οργανισμός στελεχώνεται από εκπαιδευτικούς με αυτές τις αξίες.

Πολυεπίπεδη Στήριξη Των Μαθητών Με Διαρκείς Δράσεις

Εκτός από τη διδασκαλία, την ενίσχυση και την σωστή προετοιμασία των μαθητών για τις ανάγκες του σχολείου τους, ο φροντιστηριακό οργανισμός «Νέο» φροντίζει για την παράλληλη υποστήριξη γονιών και μαθητών μέσα από ένα πλέγμα σημαντικών δράσεων.

Κάθε χρόνο διοργανώνονται ανοιχτές εκδηλώσεις για όλους τους γονείς και τους μαθητές σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού, ενώ παράλληλα, ο οργανισμός έχει συνεργασία με κορυφαίο επιστήμονα στο student coaching, ο οποίος προκαλεί, καθοδηγεί, εμπνέει και ενθαρρύνει τους μαθητές να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους. Επίσης, μέσω ειδικών διαγνωστικών τεστ, οι εκπαιδευτικοί αποκτούν σφαιρική εικόνα για τον κάθε μαθητή ξεχωριστά, ώστε να μπορέσουν να τον βοηθήσουν με τις εξατομικευμένες ανάγκες του.

Βασικό χαρακτηριστικό του φροντιστηρίου είναι η δημιουργία προσωπικής στρατηγικής μελέτης για τον κάθε μαθητή ξεχωριστά, με τους διδάσκοντες να συνδράμουν με συγκεκριμένο πλάνο και χρονοδιαγράμματα στη διαμόρφωση συγκεκριμένων προγραμμάτων μελέτης που εγγυώνται την επιτυχία σε κάθε παιδί.

4 HLIOUPOLH MONOFYLLO SUMMER 2022 2507 b opsh 1 1 1 Το «Νέο» Φροντιστήριο Διδάσκει Την Επιτυχία Και Στηρίζει Τους Μαθητές Εδώ Και 55 Χρόνια

Η κ. Κατερίνα Γκρεμυλογιάννη, είναι υπεύθυνη σπουδών στο εκπαιδευτήριο του «Νέου» στην Ηλιούπολη. Έχει μακρά θητεία και υψηλή επιστημονική κατάρτιση τόσο στη διδασκαλία όσο και στην υποστήριξη των μαθητών. Όπως αναφέρει στο ilioupolinews «Στόχος μας δεν είναι να διδάσκουμε την ύλη διεκπεραιωτικά, αλλά μεθοδικά και με κριτικό πνεύμα. Δουλεύουμε μαζί με τον μαθητή και όχι μόνοι μας. Μαζί μας κανείς μαθητής δεν θα νιώθει πως εκπαιδεύεται σε ένα απρόσωπο περιβάλλον. Κι αυτό γιατί ξέρουμε πως η μάθηση πρέπει να στηρίζεται στο σεβασμό, στην ειλικρίνεια και στη συλλογική προσπάθεια».

15% Έκπτωση Στα Δίδακτρα Για Τους Αναγνώστες Του ilioupolinews

Ο φροντιστηριακός οργανισμός «Νέο» έχει εξασφαλίσει μια σημαντική προσφορά για όλους τους αναγνώστες του ilioupolinews.gr, προσφέροντας 15% έκπτωση στα δίδακτρα όλων τα τάξεων.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε σε αυτή τη σελίδα.

NEO HLIOYPOLHS A5 B OPSH 1107 3 3 1 edited Το «Νέο» Φροντιστήριο Διδάσκει Την Επιτυχία Και Στηρίζει Τους Μαθητές Εδώ Και 55 Χρόνια

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

ΕτικέτεςΚαθημερινά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ