Facebook Pixel

Επικαιροτητα

To Mήνυμα Του Δήμαρχου Ηλιούπολης Για Την 28η Οκτωβρίου

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

To Mήνυμα Του Δήμαρχου Ηλιούπολης Για Την 28η Οκτωβρίου

Το δικό του μήνυμα έστειλε προς τους Ηλιουπολίτες ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Χατζηδάκης.

Ο Δήμαρχος, με μια ανάρτηση του στο Facebook ευχήθηκε στους Ηλιουπολίτες για τη σημερινή γιορτή, καλώντας τους νέους της πόλης να μελετήσουν την ιστορία του τόπου μας και να σκεφτούν τι καλύτερο θα μπορούσαν να κάνουν για την πατρίδα και την πόλη τους.

Ολόκληρο το μήνυμα του Δήμαρχου εχει ως εξής:

Το «ΟΧΙ» της Ελλάδας την 28η Οκτωβρίου του 1940, διατηρεί και σήμερα ακέραια την αξία του, σαν σύμβολο ομοψυχίας και αποφασιστικότητας για την υπεράσπιση της Εθνικής μας Αξιοπρέπειας της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

Το έπος του 1940 και της Εθνικής Αντίστασης, κατά των φασιστών και ναζιστών κατακτητών, θα αποτελεί για πάντα ένα φωτεινό σημείο της Ιστορίας μας και παράδειγμα για τις επόμενες γενιές.

Καλώ ιδιαίτερα τους νέους, να μελετήσουν την Ιστορία του τόπου μας και να σκεφτούν τι καλύτερο θα μπορούσαμε να κάνουμε για την πατρίδα μας και για την πόλη μας.
Σήμερα, κάτω από δύσκολες συνθήκες και την απειλή της πανδημίας, τιμούμε το «ΟΧΙ» χωρίς παρελάσεις και μαζικές εκδηλώσεις τιμής στους ήρωες προγόνους μας, αλλά με πίστη στην διαφύλαξη της Ελευθερίας και αισιοδοξία για μια καλύτερη Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ